Galaxy Note 8 özellikleri ve görüntüsü

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un yakında çıkması beklenen Galaxy Note 8 modeli çalışır durumda görüntülendi. Samsung, Note 7 trajedisinden sonra prestij kaybını Galaxy S8 ile giderdi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Galaxy sıradışı değişikliklere imza attığı yeni çıkan modeli Galaxy S8’in çıkışından sonra daha da fazla merak edilen Samsung Note 8, geçtiğimiz gün ilk defa çalışır bir durumda yayınlandı. Cihazın tasarımı ile ilgili bir inceleme yapmamız gerekirse, farklı tasarımı kısaca şöyle özetleyelim.

Bilhassa Note 7 cihazında yaşadığı bahtsızlığın sonrasında işleri çok da iyi gitmeyen Samsung, ekstra değişikliklere ihtiyaç duyduğu, yeni çıkan modeli Samsung Galaxy S8 ile bu durumu tersine döndürmek istiyor. Bununla da sınırlı kalmayan Samsung, Note 8 ile ilgili çalışmalarını sonlandırmış durumda. Samsung Note 8’in bu gün çalışır durumdaki ilk görüntüleri elde edilmiş halde!

Note 8 çalışır durumda görüntülendi. Meraklı bir şekilde beklenmekte olan Samsung Note 8 Modeli geçtiğimiz gün ilk kez çalışır durumda görüntülendi. Elde edilen görüntülerinden Note 8 olduğu söylenen telefon, Galaxy S8 Plus modelinden çok daha büyük olmasına rağmen, benzer hatlarla tasarımı yapılmış olması dikkat çeken bir ayrıntı. Ayrıyeten cihazın yanında mevcut olan S Pen, Note 5 ile Note 7 modelinde kullanılan S Pen’lere çok fazla benzediği de gözlerden kaçmayan bir diğer detay. Zaten Note 5 ve Note 7’nin kalemleri de birbirine çok benziyordu. Son olarak ele geçirilen görüntüde model, S8 tasarım hatlarına benzese de, bir prototip olma olasılığının da fazla olduğunu ifade edelim.

Galaxy Note 8 görüntüsü

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Net olmayan Note 8 özellikleri: İşlemci olarak Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB RAM, dahili hafızası 64 GB ve 128 GB seçeneği, ekran olarak 6.2 inç Super AMOLED Quad HD, 12 MP f/1.7 arka kamera ve ikinci kamera da 8 MP, ön kamera 8 MP, pil gücü 4000 mAh, parmak izi okuyucu (ekran gömülü olabilir), Iris Scanner, kablosuz şarj özelliği ve suya / toza dayanıklılık özeliği.

Samsung Galaxy Note 8 özellikleri


Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2017, 14:06

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir