Galaxy Note 8 sızan özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Uzun zamandır Teknoloji gündemini meşgul eden Note 8 nihayet çıkmak üzere. Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberde detaylara yer vermiştik. İşte genel özellikleri!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung‘ un merakla beklenen ürünü Galaxy Note 8‘in tanıtımı merakla bekleniyor. Fakat tanıtımdan önce cihaz ile ilgili sızdırılan bilgilere bakarak özellikleri hakkında bilgi sahibi olmak mümkün.

Note 7’de beklenenin altında kalan Samsung bu sebepten Note 8 için oldukça geniş kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Kamuoyuna sızdırılan bilgiler ışığında Note 8’in özellikleri hakkında bazı tahminlerde bulunulması mümkün olabiliyor.

Beklenen Galaxy Note 8 özellikler

Galaxy Note 8 sızan özellikleri

Samsung markasının son dönemde çıkarttığı tüm cihazlarında olduğu gibi Note 8’de de IP68 sertifikası var. Son teknolojiyle geliştirilen Note 8’in diğer ürünlerde olduğu gibi tuza ve suya karşı dayanıklı olması kuvvetli muhtemel.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Note 8’in ekran ile ilgili özelliklerine bakıldığında ise ekran çözünürlüğü halk arasında 2K olarak da bilinen 1440 x 2960 çözünürlük olacak. Ekranın boyutlarına bakıldığında ise eninin boyuna oranının 18.5:9 olması bekleniyor.

RAM noktasında Note 8’e baktığımızda 6 GB yerine 4 GB RAM’ in tercih edilmesi daha muhtemel görünüyor. Harici depolama alanı 64 GB olarak belirlenen Note 8, 3300 mAh bataryaya sahip olacak.

Arka kameralarının her ikisi de 12 megapiksel olacak olan Note 8’in kameralarından birinde diyafram f/1.7 iken bir diğerinde f/2.4 olacak. İki arka kameranın yanında Note 8 bir adet ön kameraya da sahip olacak. Ön kameranın ise 8 megapiksel ve f/1.7 diyafram özelliklerine sahip olması oldukça kuvvetli bir ihtimal.

Note serisinin son ürünü olan 8′ in Avrupa’ da 1200 $’dan satışa çıkartılacağı bilgisi Türk piyasalarına ulaşmış durumda. Fakat Türkiye için şu aşamada herhangi bir satış fiyatı belirlenmiş değil.
 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2017, 15:21

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir