Galaxy Note 8 son konseptte muhteşem görünüyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un merakla beklenen yeni Note modeli Note 8 için yeni bir konsept yayınlandı. Yayınlanan görüntülerde yeni modelin Galaxy S8 modeli ile benzerlik gösterdiği anlaşılıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung her telefon çıkardığında kullanıcılar için büyük bir heyecan yaratıyor. Bu heyecan özellikle Galaxy serisinde daha fazla. Samsung S8 tanıtımını yaptı. Telefon eleştirmenleri ve kullanıcılar tarafından iyi eleştiriler alan S8 bıraktığı etki ile herkes Note için beklemeye başladı.

Samsung, Note 7’ de yaşadığı hayal kırklığı ve telefonun piyasadan çekilmesinden sonra Galaxy note 8 için büyük beklentiler içinde. Kullanıcılarda aynı doğrultuda büyük bir merakla bekliyor. Galaxy S8 telefon konusunda kademe arttırırken, Note serisinin her zaman bir adım önde olduğunu bilen kullanıcılar daha çok şey bekliyor.

Galaxy Note 8 nasıl görünecek?

Herzaman olduğu gibi elit bir telefon olacak Note büyülüğünden ödün vermeyecek. Özel bir kullanıcı kitlesine sahip note sersi bu telefonda daha da artacak. 6.4 inç boyutlarında beklenen note bu anlamda en büyük telefon olamaya aday. Süper amoled ekrandan vazgeçemeyen Samsung çerçevesiz bir note verecek kullanıcılara. Note 8 ile ilgili tam net şeyler olmasa da görüntü açısından S8 ile aynı olacak gibi görünüyor.

Galaxy Note 8 kapasite? Note 8’de en büyük devrim çift kamera ve ekranda kullanılacak olan parmak izi sensörü ile olacak. Bataryanın 4000 mAh olacağı nerdeyse kesin. Bununla beraber 1. Sınıf ses kalitesi ile gelecek. Çift lens kamerası ve tablet kadar geniş ekranı ile Note 8 kullanıcılara keyif veren bir kullanım sağlayacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Galaxy Note 8 görüntüleri


Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 11:39

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir