Galaxy S10 seramik kasalı fiyatı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Galaxy S10 seramik kasalı model ortaya çıktı. Birde üstüne seramik kasa modelinin yaklaşık fiyatı belli oldu. Bu ay tanıtımdan hemen sonra satışa çıkacak S10' un ön siparişine az kaldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2019 Unpacked etkinliğinde tanıtılacak Galaxy S10 serisine bir yenisi eklendi. Çoğu mobil teknoloji takipcilerin sabırsızlıkla beklediği Samsung’ un yeni Galaxy serisine yeni bir model eklendi. Daha doğrusu özel bir model çıkmaya hazırlanıyor. Yeni Samsung Galaxy S10 seramik modeli alıcılarına hazırlanıyor.

Peş peşe gelen Galaxy S10 haberlerine bir yenisi eklendi. Seramik kasaya sahip S10 özel müşterilerini bekliyor. Daha öncede S10 renkler konusunda gündeme gelmişti. Ama bu sefer çok ilginç bir detayla çıkacak. Seramik kasaaya sahip olan S10 etkinlikte tanıtılabilir.

Yeni modelin haber kaynağı Vietnam’ dan. Önemli bir tedarikçinin yaptığı paylaşımla ortaya çıktı. Önceleride bu şekilde bir modelin olabileceği yönündeydi. Yeni haberle netlik kazandı gibi.

Seramik kasa Galaxy S10 fiyatı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Seramik modeli 8 GB RAM’ e sahip Plus modeliyle birlikte satışa çıkacak. Tabi Samsung tarafından resmen bir açıklama gelmedi.

S10 Seramik modelinde RAM 12 GB ve depolama ise 1 TB olabilir. Galaxy S10 seramik kasalı fiyatı ise görselde Vietnam para birimine bakıldığında 1330 dolar olarak satışa çıkacağı iddia edilmekte.

Galaxy S10 seramik kasalı fiyatı

Seramik Galaxy S10 modeli ne kadar dayanıklı resmi bir bilgi olmadığından büyük ihtimal bu modelde tanıtılırsa etkinlikte bu da gündeme gelecek.


Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019, 01:17

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak