Galaxy S8 lens kamerasını temizleme için ikaz edecek!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8+ kamera lens kirliliği için bir öneri getirdi. Kamera lekeleri için ekrana bir mesaj yollayarak temizleme uyarısı verecek. Lens temizliği!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S8 lens kamerasıtemizlemeniz için ikaz edecek! Geçtiğimiz gün tanıtımı yapılan Samsung Galaxy S8 parmak izi sensörü cihazın arka kısmında bulunuyor. Kamera lensini devamlı olarak kirlenmesine neden olan durumla alakalı Samsung’ un bir önerisi var. Galaxy S8 de fiziksel ana ekran butonunu kaldırıldığı için Parmak izi sensörü cihazın arkasında bulunan kameranın yan tarafına alındı ve farklılık S8 de kamera lensinin devamlı olarak kirlenmesine neden olacak. Samsung bu konuda kamera lensinin temizlenmesine hatırlatacak kolay bir yöntem geliştirdi.

Sinüzit temizleme ikazı: Samsung Galaxy S8′ in parmak izi sensörünün bulunduğu yer telefonun tasarlanmasında tartışmalı konulardan biri oldu. Ulaşılabilirlik ile ilgili kaygılar ve parmak izinin oluşturacağı lekeler kamera lensinde birikecek ve bu konunun farkında olan Samsung bir mesaj yoluyla kullanıcısına ikaz etme yöntemini geliştirdi. www.andronova.net

Galaxy S8 kamera lensini temizleme

Galaxy S8 kamera lensini temizleme

Lens temizleme ikazı: Parmak izi kimlik doğrulaması yapılmasından sonra Samsung Galaxy S8 kameranın açılması esnasında bir mesaj yoluyla kamera lensini temizlemeniz ile ilgili sizi ikaz edecek. Uyarı sözcüğü temiz bir kamera lensinin daha iyi çekimler sağladığını ve bu nedenle lensinizi temizlemeniz gerektiğini söyleyecek. Sürekli bu şekilde uyarı olması kullanıcıların canını sıksa da belki zaman içinde bu duruma alışılabilecektir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu ikazların hangi sıklıkta geleceği merak konusu. Bu konuyu kullanıcılar telefonu kullanmaya başladıktan sonra öğreneceğiz. Samsung Galaxy S8 parmak izi sensörünün arkada olması ile fiziksel tuşun oradan alınmasının satış miktarına etki edip etmeyeceğini ise zaman gösterecek.


Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 14:13

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir