Galaxy S8 parmak izi sorununa ilginç çözüm

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Galaxy S8' deki parmak izi sorunu için bir adam ilginç bir çözüm sundu. Parmak izi sensörün altında bulunan conta yerine su geçirmeyen çerçeve koydu!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S8 cihazlarının tek kusuru olarak görülen parmak izi sorununa ilginç bir çözüm geldi. Quinn Nelson isimli bir adam parmak izi tarayıcısına kendi çerçevesini takarak sorunu çözmeye çalışıyor.

Her anlamda kusursuz bir telefon izlenimi veren Galaxy S8, tasarımıyla da kullanıcıları büyülemeyi başardı.

Cihazın tek kusurlu yanı ise kameranın hemen yanında yer alan parmak izi okuyucusu olarak görülüyordu. Ön kısımdaki tuşu kaldırarak parmak izi okuyucusunu arka tarafa kameranın yanına koyan Samsung, böylece ekran-kasa oranını zirveye çıkarmak istiyor.

Galaxy S8 parmak izi sorununa ilginç çözüm

Parmak izi sensörüne kendi çerçevesini taktı

Quinn Nelson isimli bir adam, kendi kullandığı S8’e farklı bir yöntem uygulayarak parmak izi sorununu çözmeye çalışıyor. Parmak izi sensörüne yeni bir çerçeve ekleyen Nelson, burada bir çıkıntı oluşturdu. Ancak takılan çerçeve ile birlikte çıkıntı fazlalaştı ve kameranın önüne geçti.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Quinn Nelson esas olarak bu çözümü tamamen tesadüfi bir şekilde buldu. Parmak izi sensörünün altında yer alan sıvının telefona girmesini engelleyen contayı düşüren adam, bu contanın yerine kendi başına su geçirmeyecek bir çerçeve yaptı. Böylece parmak izi sensörü de çıkıntılı bir şekilde olmuş oldu. Bulduğu çözümü kendi Twitter hesabından paylaşan Nelson, dikkat çekmeyi başardı. Ancak bu yöntem şuan için mükemmel bir çözüm olarak gösterilmiyor. Kullanıcılara kendi başına cihazın içini açmaları hiçbir şekilde tavsiye edilmiyor.


Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2017, 02:45

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir