Google Maps mesajlaşma özelliği

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google Maps güncellemesi önemli bir yeniliği getirdi. Haritada yer alan işletmelerle mesajlaşılabilecek. Bu uygulamada yorumlar dahi önem arz ederken mesaj ilgi çekici duruyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google Maps’ e gelen bir güncellemeyle artık yer alan yerlele mesajlaşma özelliğine sahip oldu.

Android kullanıcıları, firmaların ve uygulamaların sürekli olarak gerçekleştirdikleri güncellemeler sayesinde daha eğlenceli bir kullanıma sahip oluyor. Bunun en son örneklerinden bir tanesi de, en son gelen Google Maps güncellemesi içerisinde yer alıyor. Yayınlanan rapordaki teknik detaylara bakıldığı zaman, Google Maps üzerinden artık işletmelerle direk iletişime geçmek mümkün hale gelecektir.

Google Maps Android için güncellenmiş oldu

Google Maps üzerinden kullanıcılara gelen güncelleme, uygulamanın artık mesajlaşma özelliği kazanmasını sağlıyor. Artık Google Maps kullanıcıları kendi aralarında istedikleri zamanlarda ve sınırsız olarak mesajlaşabileceklerdir. Aynı zamanda Google Maps kullanıcıları, harita üzerinden gerçekleştirecekleri konuşmalarla; işletmeler hakkındaki düşüncelerini de arada bir kanal olmadan iletebileceklerdir. Google Maps, Google My Business uygulamasına eklenecek özellikle beraber aktif hale gelecektir. İşletme sahipleri de, Google Maps üzerinden gelebilecek olan mesajları bu sayede takip etme özelliğine sahip olacaklar. Sade ve kullanıcı dostu olan şekilde yapılan güncellemeyle birlikte Google Maps kullanıcıları ve işletmeler arasında çok daha doğru bir iletişim kurulacaktır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google Maps mesajlaşma özelliği

Google Maps mesajlaşma özelliğinin işletmeler tarafından kullanılması: İşletmelerin Google Maps güncellemesiyle gelen mesajlaşma uygulamasına cevap vermeleri için Google My Business üzerinde bir hesap oluşturmaları gerekiyor. Şu an sadece Amerika’da yayınlanan bu güncelleme, belirli teknik gelişmeler sağlandıktan sonrada dünyanın kalan ülkelerinde de kullanıma açılacaktır. Ülkemizde kullanılacağı ise zaman içerisinde belli olacaktır.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.