Huawei Mate 20 Pro ile Galaxy S10 aynı etkinlikte :)

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei' den Mate 20 Pro ile Galaxy S10' a gönderme. Dün yapılan etkinlik sırasında Huawei bir gönderme yaparak Mate 20 Pro paylaşımı yaptı ve önemli bir etiket kullandı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, Galaxy S10 serisini en sonunda tanıttı ve S10 ha geliyor ha gelecek paylaşımları bu model için bitti. Çok fazla sızıntılarla sürekli gündemde tutulan S10 serisine birde S10 5G eklendi. Bu modelde bu yaz çok söz edilecek modellerden biri olacak.

Unpacked etkinliği görkemli tanıtımlarla gerçekleşti. 2019 Özellikle S10 ve S10 5G ile çok meşgul olacak. Samsung’ un bir etkinlikte bu kadar önemli modeli bir arada çıkarması bu yılın dolu dolu geçeceğini göstemekte. 

Huawei, Samsung’ un etkinliğine günderme yaptı. Galaxy S10 tanıtımında Huawei’ de güçlü yönlere sahip olan Huawei Mate 20 Pro modelinin görsellerini paylaştı. Paylaşımında etiket olarakta “ensıkıtakipci” ve başlık olarakta en sıkı takipçilerinin bugün çıkıyor olduğunu yazdı.

Huawei Mate 20 Pro ile Galaxy S10 aynı etkinlikte :)

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei Mate 20 Pro ile Galaxy S10′ a gönderme

Dün Huawei Türkiye Twitter hesabından yapılan paylaşımlarda “ensıkıtakipçi”etiketinin kullanılması ile Samsung’ un Unpacked etkinliğine gönderme yapıldı. S10′ a yer alan bazı özellikler Huawei Mate 20 Pro modelinde de yer alıyor. Üstelik fiyatı da Samsung’ tan çok daha uygun oluyor.

Dün Huawei paylaşımlarını yanlış anlayan bazı kullanıcıların çekiliş var zannederek etikete karşılık verdiği görüldü. Dünki lansmana gönderme yapıldığı sonradan anlayanlardan destek Tweetleri gelmeye devam ediyor.

Huawei etkinlik zamanında yaptığı paylaşımla Mate 20 Pro için bir nevi rakip üzerinden reklam yaptı ve yerinde bir hamle olarak görüyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Her iki markanın modellerinde önemli benzerlik ters kablosuz şarj diyebiliriz. Yanı sıra ekrandaki parmak izi ile okuma ve 3′ lü kamera kurulumunu örnek gösterebiliriz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.