Huwaei P10 Türkiye satış fiyatı ve ön sipariş hediyesi açıklandı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei P10 Türkiye satış fiyatı açıklandı. Aynı zamanda ön sipariş içinde hediye belli oldu. Acaba hediyesi ne olacak? Huawei P10 ne kadar satılacak tüm detaylar…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huwaei’nin ülkemizde olacak satış fiyatı ile ön sipariş hediyesi açıklandı. Huawei P10‘ un Türkiye’de satışa çıkacağı fiyat ve ön sipariş hediyesi resmi olarak ilan edildi.

Huawei P10, bu yılın en çok göze çarpan akıllı telefon modellerindendir. Ürün 27 Şubat-2 Mart arasında Barselona’ da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi kapsamında görücüye çıkmıştı. Tanıtımı yapıldıktan neredeyse bir ay sonra telefonun ülkemizde olacak satış fiyatı ve ön sipariş hediyesi açıklandı.

Dünyaca ünlü teknoloji devi Huawei’ nin yayınladığı bültende paylaşılan bilgilere göre Huawei P10 ülkemizde 3599TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Öte yandan telefonu ön siparişle alacak olan müşterilere 1699TL değerindeki Huwaei akıllı saati olan Huawei Watch 2 de hediye edilecek. 170’ten fazla ülkede faaliyet gösteren Çin menşeli şirkete ait Huawei P10 Plus telefon modelinin ise Türkiye’de satılacağı fiyat ve tarihe dair net bir bilgi mevcut değil.

Huawei P10 fiyatı pahalı değil mi?

Huwaei P10 Türkiye satış fiyatı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Doğrusunu söylemek gerekirse Huawei P10 beklenenin üzerinde bir fiyatla ülkemize giriş yaptı. Şöyle ki, Huawei P9 modeli 2400TL fiyatla Türkiye pazarında satışa sunulmuştu. Huawei P10, P9′ a göre daha kaliteli ve geliştirilmiş bir model olmasına rağmen aradaki 1200TL’ lik fiyat farkının fazla olup olmadığı, tam bir muamma. Doğal olarak bu yüksek fiyat politikasında döviz kurunun da rolü azımsanamayacak kadar büyük durumda. Buna karşın yine de Huawei’ nin daha cazip bir fiyatla teknoloji severler çıkmasını beklerdik.

huwaei p10 özellikleri


Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2017, 02:26

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir