iPhone 8 ve Galaxy Note 8 boyut karşılaştırması

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Apple' nin iPhone 8 ve Samsung' un Note 8 modeli bu yıl çok merak edilen telefon modellerinin arasında yer alamaya devam ediyor. Yeni bir görselde her iki modelin net görüntüsü ortaya çıktı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Uzun zamandır merakla beklenen iPhone 8 ve Galaxy Note 8 modelleri görüntülendi. Çin’ in gözde sosyal paylaşım sitesi Weibo’ da paylaşılan görselde Note 8, iPhone 8′ den baya bir büyük olduğu görülmekte.

Eğer çıkarsa 2017 yılının en iyi telefonları arasında yerini alması beklenen iPhone 8 ve onun takip eden Note 8 büyük ekranları ve azıcık çerçeveli görüntüleri sızdırıldı.Son görüntülerde daha önce den görüntülenen iPhone 8 ve Note 8 görselleri ile uyumlu olması gerçeklik oranının yüksek olduğunu göstermekte.  

Samsung, bu yıla Galaxy S8 ile damgasını vurdu. Hatta son açıklanan kar oranı ile S8 ile büyük bir başarıya imza attığı görülmekte. Samsung, S8′ de kullandığı Infinity Display paneli, şimdide Note 8′ de kullanacak. 

Apple’ nin iPhone 8 modelinin ön paneline baktığımızda ekran boyuru 5.8 inç, ince bir çerçeve ve 18:9 en – boy oranına sahip olduğu anlaşılmakta. Aynı zamanda üst bölümde yer alan sensörler ve kamera hariç neredeyse tamamen ekrandan oluşmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iPhone 8 ve Galaxy Note 8 boyutları

iPhone 8 ve Galaxy Note 8 boyut karşılaştırması

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir