LG’ nin yeni telefonları Mini G6’ ya benziyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

LG' nin çıkardığı çoğu kullanıcısının beğenisini kazandığı LG G6 modeli diğer modellere örnek oldu. Alınan olumlu yorumlar LG' yi yeni modeller içinde aynı tasarıma yönlendirdi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG çıkardığı LG G6 modeli ile tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de beğenildi. Gerek tasarım gerekse işlevselliği bir telefondan fazlasını veren G6 modelinin beklentilerin üzerine çıkması kullanıcıların yeni modeller için beklentiye girmesine sebep oldu. Özellikle LG için konuşulan şey büyük bir telefon olan G6’dan sonra G6 mini çıkacak mı?

LG G6 mini için bekleyiş sürerken birçok kişi G6 ile G mini arasında ne gibi benzerlikler olacağı hangi konularda ayrılacağı ve performansta ne kadar yaklaşabileceğini merak ediyor.

LG yeni telefonda neler veriyor?

LG yeni telefonlarında LG 6‘dan çok da büyük bir fark gözetmezken en büyük farkın boyut ile ilgili olacağı aşikar. Yayınlanan haberlere göre herkesin bildiği ismi ile LG G6 mini üç farklı isim ile çıkıyor. G ile aynı görüntüye sahip olurken boyut olarak farklık gösterecek olan GL6 mini 3 ayrı modelle kullanıcıların olacak.

LG’ nin yeni telefonları Mini G6’ ya benziyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG Q6 özellikleri

LG yeni modelleri! İlk telefon LG Q6 olarak duyurdu. G6 ile neredeyse aynı olan telefonda kasada farklılıklar gözetleniyor. Alüminyum kaplama sağlamlığı arttırıyor. Kasanın kapladığı alan daha geniş olan Q6 3 ayrı renk ile herkese hitap edecek. Bunun dışında Q plus ve Q6a modellerinde aynı şekilde satışa çıkacak. 4GB ram plus için geçerli olurken diğer modellerde 3 GB ram ve 2 GB ram var. Bu seçenek yelpazesi her kullanıcıya hitap etme amacında olan LG için akıllı bir hamle.


Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2017, 12:35

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir