Nokia 9 kullanılacak yeni ses Teknolojisi Ozo Audio

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Kısa süre içerisinde tanıtıma çıkmayı beklenen Nokia 9 için Ozo Audio ses Teknolojisi kullanılacak. Ozo Audio ses Teknolojisi ne demek ne işe yarar haberimizde!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Önümüzdeki günlerde görücüye çıkması beklenen Nokia 9‘ da kullanılacak Ozo Audio ses teknolojisi için şirket, yeni bir tanıtım videosu paylaştı.

Nokia tarafından açıklanan ve iletişim sektörünün önemli bir kilometre taşı olan firmayı tekrar kullanıcılarla buluşturan cihazlar, şirkete daha iyilerini geliştirmesi için gereken bütçeyi sağlamak zorunda. Neyse ki bunu da yalnızca iddialı teknolojilerle farklılaşarak başarabileceklerinin farkındalar. Nokia 3, 5 ve 6 gibi modelleriyle firmanın Android pazarına yatırım yaparak dikkatleri üzerine çekmesini sağlayan cihazlar, teknoloji severler açısından fazlasıyla memnuniyetle karşılandı. Ancak önümüzdeki dönemde de bunu sürdürmek zorundalar. www.andronova.net

Yeni ses Teknolojisi Ozo Audio nedir

Önümüzdeki birkaç ay içinde HMD’ nin önceden çıkardığı 3 cihazdan farklı olarak amiral gemilerin rekabetine katılacak iki yeni cihazı kullanıcılarının beğenisine sunması bekleniyor. Nokia 9 ismiyle duyurulması beklenen cihazların Snapdragon 835 ile donatılması kuvvetle muhtemel. Ancak kesin olan ve hakikaten büyüleyici bir teknoloji var ki akıllı telefonlardaki ses deneyiminin en mükemmelini bizlerle buluşturacak gibi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Nokia bunu; Ses odaklanma teknolojisi, geri plandaki gürültüyü ve çevredeki sesleri kısarak ön plandaki seslerin daha iyi vurgu yapmasını temin etmektedir, şeklinde açıklıyor. OZO ses teknolojisi, ayrıca en az 4 mikrofondan 3D ses yakalamaya izin verecek. Büyük bir ihtimalle Bluetooth vasıtasıyla bağlanacak mikrofonlar, profesyonel kameralardaki gibi ses yakalamamızı mümkün kılacak.

Aşağıdan, Ozo Audio teknolojisi hakkında hazırlanmış videoyu kulaklıklarınızı takarak seyredebilirsiniz. Biri ses odaklanma teknolojisini içeren, diğeri standart bir ses teknolojisine sahip olan iki akıllı telefonun ses deneyimini mukayese eden zekice hazırlanmış bir sunum olmuş. Detaylara ozo.nokia. com resmi sitesinden ulaşabilirsiniz.

Ozo ses Teknolojisi

Ozo ses Teknolojisi

Ozo ses Teknolojisi nedir

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 18:19

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir