Opera Touch karanlık mod

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Opera Touch karanlık tema ve yeni tasarımıyla ödül alan tarayıcı hızlı ve kullanımı kolay bir yapıya sahip. Eskiden telefonlarda çok önemli bir tarayıcı olarak kullanılıyordu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Opera Touch, akıllı telefon kullanıcılarının hareket halinde bile kullanımını sağlayan bir uygulamadır. Hızlı bir Arayüz olmasının yanında, aynı zamanda çok başarılı bir tarayıcı olma özelliğini göstermektedir. Opera Touch sayesinde, artık internette sörf yapmak çok daha eğlenceli bir hal alıyor. Opera Touch modern ve kullanıcı yanlısı teknolojisi sayeinde; Kırmızı Nokta Tasarım Ödüllerinde 2018 yılının ödülünü almıştır.

Opera Touch yeni tasarım

Opera Touch, son yıllarda akıllı telefon kullanıcılarının tercihinde popüler bir hal almıştır. Hız ve kullanım avantajları sayesinde, Opera Touch farklı bir tasarım sunmaktadır. Opera Touch yeni gelen güncelleme sayesinde, artık görüntüsünde de kalıcı ve şık bir değişikliğe gitmiştir. Değişiklik sayesinde, tema daha karanlık bir görüntü içermektedir.

Opera Touch karanlık mod

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Opera Touch karanlık tema özellikleri

Opera Touchi kullanıcı dostu olduğunu, tek elle kullanıma izin vermesiyle destekliyor. Aynı zamanda yeni gelen özellikle beraber, sadece tema değil; güvenlik tedbirleri de arttırılmıştır. Opera Touch kullanımı içerisinde kripto para madenciliği de daha güvenilir bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Opera Touch, içerikteki sekme paylaşımına da izin verir bir hal almıştır.

Tema içerisinde kullanılan karanlık mod (Dark Mode), Opera Touch’ın dışarıdan bakıldığında telefonda çok estetik bir duruş kazanmasını sağlamıştır. Opera Touch, test sürümü sona erdikten sonra karanlık tema ile ilgili kalıcı temasının da güncellemesini yayınlayacaktır. Opera Touch şu anda karanlık modda bir hata vermemekle birlikte, daha etkileyici bir görünüm için kullanıcılar yeni güncellemeyi beklemektedir.


Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 08:43

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.