Samsung, Galaxy S9' dan sonrası için

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un 2019 yılında kullanacağı yeni teknoloji şimdiden sızdırıldı. Galaxy S9' dan sonra belki Galaxy 10 ve Note 9' da yeni ekran ve bazı değişimlerle gelebilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

SamsungGalaxy S9 ve S9 Plus modelleri “Mobil Dünya Kongresi” ile tanıtacak. Tanıtımdan önce bazı özellikleri sızdırılmıştı. Tabi henüz net değil.

Galaxy S9, dört renk seçeneği ile çıkacağı sızdırılmıştı. Geçtiğimiz aylarda S9 için önemli değişikliğe gideceğinden bahsediliyordu. Yeni gelen bilgilere göre Galaxy S9′ dan sonraki teknoloji sızdırıldı.

2019 Yılında Samsung farklı bir tasarım ile karşımıza çıkabilir. Yeni telefonlar yeni ekran teknolojisi ve tasarım ile gelecek… 

Samsung' un Galaxy S9' dan sonrası için

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy 10 ve Note 9′ da değişim olabilir!

Tamamen çerçeve olmayan modeller gelebilir. Yeni modellerde menü ve geri tuşları kalkıyor. Parmak izi içinde sensörde iyileştirmeler olacak. Ekran içinde çok ama çok hassas dokunuşlarla algılanması sağlanacak. Parmak izinin ekranda gömülü olacağı iddialar arasında. 

Dokunmatikte sert ve yumuşak dokunuşlar bazı işlevler yerine geçecek.

Artık yeni Teknoloji ilk Galaxy S10, Note 9 ve Note 10 modellerine mi gelecek bunu zamanla anlayacağız.


Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 15:46

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir