Samsung Galaxy Tab A 10.5 yorumlar incelemesi

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Samsung Galaxy Tab A 10.5: Son derece mütevazi bir tablet olan bu modelin genel detaylı incelemesine göz atmak ister misiniz? İşte Galaxy Tab A 10.5 özellikleri.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Herhangi bir ürünle ilgili iyi olup olmadığını söylerken genellikle diğer modellerle kıyaslarız. Tab S4′ ün birinci sınıf bir tablet olduğu durumlarda, Tab A 10.5 kesinlikle orta seviyede. 4 hoparlör, yüksek çözünürlüklü ekran ve büyük bir batarya gibi etkileyici özelliklere sahip. Samsung sayesinde tableti test etme şansımız oldu ve bu inceleme size Galaxy Tab A 10.5′ in verdiğiniz paraya değer olup olmadığını ortaya çıkaracak.

  • Samsung’un tablet konusunda geri planda kalmasıyla birlikte, diğer ürünlerden olan beklentinin artması
  • Özellikle de katlanabilir teknolojiye sahip ürün taleplerinin artması
  • Çok daha şık ve zarif tabletler kullanma isteği

Bu ürünün değerini arttırmaya yetiyor.

Galaxy Tab A 10.5 incelemesi tasarım

10,5 inç ekrana sahip Galaxy Tab A 10.5, doğal olarak büyük bir tablet. Ekranın etrafında da bol miktarda çerçeve var. Ancak yumuşak dokunuşlu lastik sırtlığı sayesinde, Tab A mükemmel tutuş sağlar ve cam sırtlı bir tablet gibi güvenliği için size ekstra yük getirmez. Fiziksel tuşların yerleşimi diğer Samsung tabletlerde gördüğümüz gibi. Ses seviyesi ve güç tuşları sağ taraftadır (LTE varyantındaki SIM yuvası da öyle). 4 hoparlör üst ve alt köşelere yerleştirilmiş. Arka tarafın mavi olması ise bir miktar fark yaratmış.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Galaxy Tab A 10.5 yorumlar incelemesi

Galaxy Tab A özellikleri

Galaxy Tab A 10.5′ deki 10.5 inç ekran çok iyi değil. Bu bir LCD panel ve bu başlı başına büyük bir sorun olmasa da, bu özel panel ortalamanın biraz üzerinde. Birincisi ve en önemlisi; iç mekanlarda veya dış mekanlarda yeterince parlaklık bulunmaz. Renkler tamamen donuk olmasa da, AMOLED ekranda göründüğü gibi açılmıyor. 16:10 en boy oranı ve ekranın 10 inç + boyutu, bu konuda iyi olan tek şey. Ekran 1920 × 1200 piksel çözünürlük sayesinde de oldukça keskin. Ancak bunun dışında, bu ekran Galaxy Tab A (2017) bulacağınızdan daha iyi değil.

Ürünün genel performansı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy Tab A 10.5; performans söz konusu olduğunda biraz farklı. 3 GB RAM’ e sahip bir Snapdragon 450 SoC’ ye sahiptir. En yüksek grafiksel ayarlarda Mortal Combat 5 ve PUBG gibi oyunlarda iyi performans gösterdiği fark edilmesine rağmen, temel kullanıcı arayüzünün animasyonlarında bir miktar duraksama vardı. Ancak tabletin günlük kullanımda yavaş olduğu söylenemez. Uygulamalar yeterince hızlı bir şekilde başlatıldı ve tarama; hem Google Chrome’ da hem de Samsung İnternet’ te çoğunlukla sorunsuz bir deneyim yaşattı.

Andronova ekibi olarak bu modele puanımız 10 üzerinden 8.7 oldu.


Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2019, 03:40

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.