Samsung internet browser Google Play Store' de

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un geliştirdiği yeni tarayıcı Samsung internet browser, Google Play mağazasında indirmeye açıldı. Şuan bazı Android cep telefonları için yükleme desteği bulunmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung‘ tan hayranlarına “sınırlı” sürpriz! Samsung kendi cihazlarında kullandığı internet tarayıcısını Google Play Store‘da indirilebilir duruma getirdi; fakat acele etmezseniz bu fırsattan yararlanan sınırlı sayıdaki kullanıcılardan biri olamayabilirsiniz. Google Pixel ve Nexus cihazları olanlar Google Play Store’a girip uygulamayı indirebilirler.

Samsung internet browser hakkında bilinmeyenler

Samsung internet browser Google Play Store' de

Samsung’un göz bebeği bir Galaxy telefonunuz olmayabilir fakat Samsung Android telefonlarınız için kendi internet tarayıcısını Google Play Store üzerinden uygulama olarak kullanımınıza sunuyor. İlk önce Android 5.0 ve üzeri işletim sistemine sahip Pixel ve Nexus cihazları için indirilebilir durumda olan Samsung Internet Browser, tüm Beta testlerinden başarı ile geçti.

En donanımlı haliyle Google’ın cihazlarında kullanılabileceği belirtilen bu yazılım daha önce Galaxy serisinden olmayan bir cihaz üzerinde Beta olarak kullanıldı. Zaman içerisinde diğer cihazlar için de uyumlu hale gelmesi beklenen bu uygulamanın öncelikle Google cihazları için uyumlu hale getirilmesi iki firmanın arasında yapılan anlaşmayı akıllara getirdi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung internet browser Google Play Store indir
Google’ın açık kaynaklı tarayıcı projesi olan Chromium’dan temel alınarak çalışan Samsung Internet Browser, ana hatları ile Chromium’dan biraz daha farklı bir deneyim elde etmenizi sağlıyor. Bunlara örnek verecek olursak; hızlı menüler ve pratik arayüz kontrolü Chrome’da bulunmayan Samsung Internet Browser’ın süper güçlerinden sadece birkaçı. Bunun yanı sıra indiren kullanıcılardan gelen yorumlar doğrultusunda; ek uygulamalarla istemediğiniz reklamları sizden uzak tutması, hızından dolayı internette kolayca sörf yapma imkanınız ve ram dostu olması Samsung Internet Browser için yapılan güzel yorumlar arasında.


Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2017, 16:51

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.