Samsung katlanabilir telefon Bixby 3.0

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un Bixby uygulaması katlanabilir telefonlarda karşımıza çıkabilir. Bixby, Siri' ye rakip olarak çıkarıldı. Kısa sürede büyük başarı elde etti. Telefon dışında yayınlaşıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Teknolojinin her geçen gün kendisine kattığı yenilikler sayesinde, son yüzyılın belki de en önemli buluşu olan akıllı telefonların teknolojileri sürekli ilerlemektedir. Güncel teknolojileri sistemlerine entegre eden telefon üreticileri, piyasadaki kullanıcılardan da olumlu geri dönüşler alır. Bu sayede piyasadaki pazar payını arttıran akıllı telefon üreticileri, telefonlarını geliştirmek adına daha da iyi Ar-Ge çalışmalarına yönelirler.

Akıllı telefon üreticisi firmaların amiral markalarından olan Samsung, bu sayede müşterilerine her geçen gün artan değişiklikleri yeni model telefonlarında sunmaktadır.

Samsung Bixby 3.0 ve yeni özellikler

Samsung markası, S8+ modelinden itibaren Samsung Bixby sanal asistanını piyasaya sunmuştur. Gelişen teknolojiler sayesinde, artık katlanabilir telefon özelliklerini normal yaşantıda da görebiliriz. Seul’de düzenlenen konferansta Samsung, artık katlanabilir telefonun hayal olmadığını tüm piyasaya göstermiş oldu. Akıllı telefon cihazındaki reklam sınırlandırılmaları sebebiyle, şu an net bilgilere ulaşmak pek de mümkün değildir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung katlanabilir telefon Bixby 3.0

Samsung Bixby 3.0 hakkında detaylar

Samsung Bixby 3.0, katlanabilir telefon kullanımının en iyi örneklerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkacağını iddia etmektedir. Yeni teknoloji sayesinde, artık ekran camları ile ilgili teknik sorunların ortadan kalkacağı düşünülüyor. Yakın zamanda sağlanacak teknolojiler sayesinde, Samsung Bixby 3.0 modeli sadece telefonlarda değil, beyaz eşyadan çamaşır makinelerine, buzdolabından televizyona kadar birçok farklı teknolojide kullanılabilir bir hale gelecektir. Samsung Bixby 3.0, bu konudaki atılan adımların ilk meyvesidir.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.