Samsung renk değişikliğinde boyut atladı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Yapılan incelemelere göre renk seçenekleri telefon satışlarını etkilediği ortaya çıktı. Bu sonuçlardan dolayı Samsung, yeni çıkaracakları telefonlarda çeşitli renkler sunmayı düşünüyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Akıllı cihazlarında, belirli renklerden şaşmayan Samsung firması; Samsung Note 8’in sızan görüntülerinden sonra, akıllı telefon piyasasına yeni renkler kazandıracak gibi görünüyor. Samsung Galaxy S5 serisinden sonra, renk alternatiflerini artıran Samsung’un; sızan görüntüler doğru olduğu takdirde, Note 8 için 8 farklı renk alternatifi ile raflarda yerini alabileceği düşünülüyor.

Samsung renk seçenekleri

Rekabet için çeşitlendirilmiş olabilir! Firmadan sızan fotoğraf hakkında bir açıklamama gelmemesi; Samsung Note 8 için ortaya atılan iddiaları güçlendirdi. Kullanıcılardan gelen yorumların yanı sıra; bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmalar da, konuyla ilgili yorumlarda bulunmaya başladı.

Birden çok cihazın yer aldığı akıllı telefon pazarında; rekabeti artırmak için Samsung firmasının böyle bir yeniliğine gidebileceğinin altını çizen uzmanlar, satış rakamlarının renkler ile doğrudan bağlantılı olduğu fikrinde birleşti. Daha önce Samsung tarafından kullanılmayan; menekşe, mercan mavisi ve deniz mavisi akıllı cihazların görüldüğü resimler sonrasında, diğer akıllı telefon üreticilerinin nasıl bir strateji izleyecekleri ise uzmanlar tarafından üzerinde en çok durulan konu oldu.

Samsung renk değişikliğinde boyut atladı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’un akıllı telefon piyasasındaki kuşkusuz en önemli rakibi olan Apple’ın; yeni renkler hakkında nasıl tutum izleyeceğini tartışan uzmanlar, Apple’ın herhangi bir değişiklik yapmayacağı konusunda görüş ayrılığına düştü. Bazı uzmanlar; Apple’ın renk seçeniğini yeterli olarak bulurken, bazı uzmanlar ise yeni renk seçeneklerinin gelebileceği yorumunda bulundu.


Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2017, 18:12

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.