Selfie ustası Nokia 8' in ön kamerası 13 MP

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Selfie ustası olan Nokia 8' in ön kısmında 13 MP' lik üst düzey bir kamera mevcut. Nokia 8, 5.3 inç ekran, 4 GB RAM ve 4K video kayıt özellikleri ile dikkat çekmeyi başardı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Nokia 8 modelinin ön kamerası, ön kameradan fotoğraf çekilmeyi seven insanlar için çok güzel bir özellik olarak çıkış yapıyor. Zeiss’in geliştirmiş olduğu 13 MP’lik ön kamera ile gelecek olan Nokia 8’in arka kamerasında bulunan kamerada oldukça yüksek kalite taşıyor.

Galaxy Note 8, LG V30, iPhone 8 gibi yüksek modelli cihazlara rakip olacak kadar geliştirilmiş olan Nokia 8, daha büyük bir artı ile ortaya çıkıyor. 5.3 inçlik bir ekrana sahip olan Nokia 8’in ön kısmında 13 MP’lik 4K kalitesinde kayıt yapma özelliği olan bir kamerası bulunmaktadır. Özellikle Zeiss markasından gücünü alan bu yüksek çözünürlüklü kamera, kamera severler için müthiş bir fırsat oluyor.

Selfie ustası Nokia 8' in ön kamerası 13 MP

Nokia 8 özellikleri

Her iki kameranın benzer kalitesi: Nokia’nın Microsoft zamanlarında çıkarmış olduğu cihazlar arasında en çok beğenilen ortaklık olarak görülen Zeiss, Nokia 8 kamera özelliklerinde de hak etmiş olduğu yere tekrar sahip oluyor. Sadece ön kamera da değil, arka kamera da da 13 MP’lik kameraya sahip olan cihaz, RGB ve monokromatik sensörleri de içerisinde bulunuyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Cihazın bir diğer özelliklerine bakıldığı zaman, Snapdragon 835 özelliğinden de güç aldığı anlaşılıyor. Bunun yanı sıra 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza kapasitesine sahip cihaz, Google telefonlarından sonra Android 8 özelliğini alacak olan ilk cihaz olma özelliğini taşıyor.
 


Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2017, 03:47

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir