Shiftdelete hacklendi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Shiftdelete sitesi hacklendi. Siteye girildiğinde "JRB OPS Jonturk75 – RootDevilz – Bozkurt97 Shiftdelete hacked yazısıyla karşılaşıldı. " We are Turkish Hackers" Shiftdelete.net hacklendi!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ünlü teknoloji sitesi Shiftdelete hacklendi. 11 Kasım 2018 saat 02:30 – 02:40 civarında Shiftdelete hacklendi.

Shiftdelete’ ye gece saatlerinde saldırı yapılarak index atıldı. Anasayfaya atılan index’ de “JRB OPS RootDevilz – Jonturk75 – Bozkurt97 Shiftdelete hacked” yazısı yer alıyor. Başka ssayfalara girildiğide “not found” beyaz ekran hatasıyla karşılaşılmakta.

Andronova olarak resmi iletişim e-posta adresine uyarı olarak mail atıldı. Ama büyük ihtimal sitenin saldırı aldığının farkında değiller.

Shiftdelete.net hacklendi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Gece yarısı aldığı saldırıyla hacklenen Shiftdelete sitesinin yazılımı WordPress. Bu yazılım açık kaynağa sahip bir kodlamaya olduğundan güvenlik riskleri daha çok bulunmakta. Bu yazılımı Shiftdelete.net özelleştirerek kullanmaktaydı.

Shiftdelete.net hacklenmesine neden olan acaba sadece WordPress kullanılmasından mı yoksa sunucu kaynaklı bir açık da söz konusu mu?

JRB OPS kim, JRB OPS Türk mü ve hangi hacker grubu? Sosyal ağları incelediğimizde Türkiye olarak görülmekte. 

Shiftdelete hacklendi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Shiftdelete sitesi hacklendi! Haberimizi kısaca açıklayıp yayınladıktan hemen sonra, info@shiftdelete’ ye mail attık. Sanırım sitede geceleri her hangi bir destek personeli çalışmıyor.

shiftdelete sitesi hacklendi


Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2018, 03:17

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak