Sim kart uyumlu akıllı saatler

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Sim kart takılabilen akıllı saatleri hiç denediniz mi? 2G veya 3G uyumlu saatleri almadan önce yorumlara ve özelliklerini iyi analiz etmenizi öneririz. Saatte imei kaydı gerekli mi nasıl yapılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Saat modası her geçen sene değişmekte ve gelişmektedir. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte, saatlerde de farklı uygulamalara gidilmiş, akıllı saatler tasarlanmış ve üretilmiştir. Akıllı saatler, akıllı telefonlar sonrasında ilgi gören bir teknolojik ürün haline gelmiştir. Kol saati ihtiyacını karşılayan bu ürünler, telefon desteği de sağlamakta ve birçok işlemin yapılmasını mümkün kılmaktadır. Akıllı saatlerin rağbet görmesi sim kart destekli saat üretimini de beraberinde getirmiştir.

Sim kartlı akıllı saatlerin sunduğu özellikler: Diğer akıllı saatlere nazaran, sim kartlı akıllı saatlerin birçok farklı işlevi bulunmaktadır. Sim kartlı akıllı saatler, telefon desteği olmaksızın, telefon işlevleri olan arama yapma ve internet bağlantısının kullanılması gibi işlemler sunmaktadır. Özellikle telefon kullanılmasının mümkün olmadığı ortamlarda ve spor yapılırken rahatlıkla kullanım sağlamakta ve telefon ihtiyacını karşılamaktadır.

Akıllı saatler, sevilen ve tercih edilen bir ürün olması ile birlikte birçok ünlü telefon markası da sim kartlı akıllı saat üretimine geçmiştir. Bazı akıllı saatlerde telefon ihtiyacının yanı sıra, adım sayma, kalori ölçme, kalp ritmi ölçme gibi özelliklere de sahiptir.

Sim kart uyumlu akıllı saatler

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sim kartlı akıllı saatler

Diğer bir bilgide konuşma süresine baktığımızda 2-4 saat ve bekleme ise 100-180 saat sürebiliyor.

Akıllı saatlerde kamera özelliği 1.3MP ve 2MP sık görülmekte. İnternet bağlantısı ise 2G ve 3G olarak görmeniz daha mümkün. Video oynatıcı özelliklerinde MP4 olmasıda bir artı olmakta. Yani alacağınız zaman bu özelliklere daha fazla önem vermenizi öneririz. 

Unutmadan yurtdışından getirilen akıllı saatlerde sim kart kullanabilmek için imei kaydının yapılması gerekiyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir