Surface Pro5 ayrıntıları

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Microsoft, Surface Pro5 için yeni gelişmeleri duyurdu. Surface Pro serisinde güncellenme beklenirken, Surface Pro5 için ayrıntılar gelmeye başladı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Surface Pro5 ile ilgili gelen ilk bilgiler! Microsoft tarafından Surface Pro dizisinin güncellenmesi beklenirken, nihayet Surface Pro5 ile ilgili ilk ayrıntılar ortaya çıktı. Peki bu ayrıntılar yeterli mi?

Surface Pro güncellemesinin ardından bir buçuk sene geçmiş olmasına karşın, seri ile alakalı iddialar ve alınan duyumlar neredeyse yok gibiydi. Yeni çıkan haberle birlikte bu sessizlik bozuldu. Nihayet Microsoft Office Pro 5 hakkında çıkan ilk duyumları paylaşıyoruz.

Surface Pro5 ilk güvenilir bilgileri: Microsoft ile ilgili güvenilir paylaşımlarıyla bilinen Paul Thurrott, Surface Pro5 ile alakalı öğrendiği ayrıntıları tweet atarak açıkladı. Ancak bu bilgiler ne yazık ki şu an için pek de heyecan oluşturacak gibi görünmüyor. Açıklamaya göre Surface Pro 5 önemli farklılıklar ortaya koyacak gibi görünmüyor. İntel, Kaby Lake işlemci ile gelecek olan üründe docking portu vazifesi de gören Surface Connect güç bağlantı aynı şekilde kalmayı sürdürecek.

Surface Pro5

Surface Pro5

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu ayrıntıların öğrenilmesinden sonra, bazı kişiler Surface Pro 5 de USB-C bağlantısını bulunmayacağını düşünse bile, bu olasılığın bir hayli düşük olduğu hakkında görüşler de mevcut.

Bununla birlikte ürünün hem şarj cihazı, hem de USB-C ile şarj desteği sunması olası. Microsoft’ un önümüzdeki haftalarda bir donanım etkinliği düzenleyeceği duyumlar arasında. Ancak bu etkinlikte yeni bir Surface Phone ya da Surface Book olabileceğinden söz edilmiyor. Yeni Surface ürünlerinin ne zaman görüleceği merak konusu.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir