Telefonda hattan yapılan aramalar SMS internet kullanım detayları nasıl öğrenilir?

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Türk Telekom – Avea – Bimcell hatta yapılan arama görüşmeleri, atılan SMS mesajları ve internet kullanımları nasıl sorgulanır öğrenirim? Görüşme detaylarına ulaşmak. Hat detaylı fatura sorgulama!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Cep telefonda hattan yapılan aramalar, gönderilen mesajlar ve internet kullanımlarını nasıl öğrenilir. Telefonumdan yapılan aramalara nasıl ulaşırım? Görüşme kayıtlarına ulaşmak için yapılacaklardan söz edeceğim.

BİMcell hatlar için bimcell.com.tr ve Avea hatlar içinde Türk Telekom resmi sitesinden online işlemler alt başlığında yer alan mobil bölümünden aşağıdaki adımları yapabilirsiniz.

Türk Telekom online işlemlere giriş yapabilmeniz için cep telefonunuzdan *952# arama tuşluna basıp gelen kodu ekranda yer alan şifre bölümüne yazmanız gerekiyor.

Telefonda hat kullanım detayları nasıl öğrenilir?

Bu bilgiler değişken olacağını şimdiden belirtelim. Operatörler zaman zaman panele yeni özellikler eklediği gibi bazen de kaldırabiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ulaşamadığınız bilgiler için ilgili operatörünüzle iletişime geçmeniz gerekebilir. Duruma göre yasal bir şey varsa mahkeme kararı yeterli olacak.

Telefonda hat kullanım detayları nasıl öğrenilir?

Açılan bölümlerden “Lira İşlemleri” seçeneğine giriş yapınız. İster teker teker ister tümünü seçip bakmak istediğiniz ayları ve günleri seçip”Gönder” butonuna tıklayınız.

telefondan atılan sms bakma

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

internet kullanımlarını görme

attılan sms mesajların detaylarına ulaşma

Ekran gelen detaylardan yurtiçi, yurtdışı yapılan aramalar, gönderilen SMS’ ler ve internet kullanımlarına ulaşabilirsiniz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.