Türk Telekom full limitsiz internet fiyatları

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Türk Telekom full limitsiz internet nedir? Türk Telekom limitsiz internet fiyatları belli oldu. Kotasız sınırsız internet tarifeleri kullanıcıları pek memnun etmeyecek. En ucuz internet paketi?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Türk Telekom’ dan kotasız internet paketleri kullanıma açıldı. Türk Telekom limitsiz internet fiyatları ne kadar? AKN, 2019′ da kalkmış olarak tüm internet sağlayıcılarında hizmete giriyor. Türk Telekom ise limitsiz internet paketlerini açıkladı.

Ev ve iş internet kullanıcıları adil kullanım kotası sıkıntısını uzun yıllardır çekmekteydi. Bu durumu fırsata çeviren Turknet sınırsız internet kullanımına çok öncesinde geçmişti. Bu diğerlerine göre bir adım önde olmasını sağladı. Her ne kadar müşteri hizmetleri yönünde sıkıntılı bir sağlayıcı olsada verdiği internet fiyatları Türkiye şartlarına göre en uygunu.

Bakalım AKN kalktığından dolayı Turknet dahil, Superonline, Vodafone ve Dsmart kampanyaları ne olacak?

Geçen ay Türk Telekom’ dan yapılan açıklamada mevcut kullanıcıların etkilenmeden kullanımlarına devam edecekleri ve full limitsiz internet tarifleri için taahhütlü olarak uygun fiyatlarda hizmete çıkacağı açıklanmıştı. Evet uygun fiyatlarda var ama internet hızı çok düşük olanlar uygun olarak görülüyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Türk Telekom full limitsiz internet fiyatları

Türk Telekom full limitsiz internet 

Türk Telekom’ un resmi sitesinde kotasız internet tarifeleri için full limitsiz internet şeklinde yer verilmiş. Yazıkları fiyatlar sanki orta büyüklükte şirketler için sunulan paketler gibi duruyor. Evde internet kullanımı için çok pahallı duran tarifeler, kullanıcıların düşük internet hızıyla kullanıma zorlayacak. Bu tarifelerde özellikle Smart TV, bilgisayar ve cep telefonu gibi çoklu kullanımlarda yetersiz kalacak. Yine satış stratejisi devreye girecek ve müşterileri üst paketlere geçişi sağlanacak. 

Diğer internet firmalarında da uygun fiyatlarla internet tarifeleri çıkmazsa bir ihtimalle kullanıcılardan büyük tepkiler gelecek. Türkiye şartlarına göre bu fiyatlar çok yüksek. Biz buna fırsatçılık diyoruz!

  • Yalın internet Hibernet ve Fibernet full limitsiz internet 100 Mbps kotası taahütlü 24 ay 341 TL
  • Alo paket ve internet paketi Fibernet 100 Mbps 341 TL 24 ay taahütlü
  • Sabit telefonu olanlar için Fiber / Hiber 100 Mbps 329 TL
  • Sabit telefonu olanlar netlimitsiz 8 Mbps 72 TL taahütlü
  • Yalın net limitsiz 8 Mbps 84 TL
  • Alo ve internet 8 Mbps 84 TL

Türk Telekom full limitsiz internet Türk Telekom limitsiz internet fiyatlarıTürk Telekom kotası internet fiyatları


Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 14:17

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak