Twitter' da mesaj yeniliği rahatsız edici mesajları engelleme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Twitter' a yeni bir özellik eklendi. Artık bilmediğiniz ve istemediğiniz mesajlar filtrelenerek istekler sekmesine taşınacak. Mesajları engelleme yeniliği Twitter' da!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Twitter yapmış olduğu yenilik sayesinde artık tanımadığınız mesajları filtreyerek gelen mesajları “İstekler” sekmenine aktaracaktır. Twitter’ın yapmış olduğu bu yenilik sayesinde gelen kutunuz tanımadığınız insanlardan gelen mesajlar dolmayacak bu mesajlar “istekler” kısmına aktarılacaktır.

Twitter’ daki mesaj yeniliğinin özelliği nedir?

Twitter yapmış olduğu mesaj yeniliği ile kullanıcıların tanımadığı kişilerden gelen mesajları gelen kutusu yerine istekler kısmına yönlendirmesidir. Twitter bu mesaj özelliği sayesin de tanımadığınız kişilerden gelen mesajları gördükten sonra kabul edip etmeyeceğinize siz karar verebileceksiniz. Tanımadığınız kişiden gelen mesajı siz kabul ettikten sonra, gelen mesajını kabul ettiğiniz şahıs sizinle her daim iletişim kura bilir hale gelmektedir. Bu sayede özellikle bayanların sosyal medya da uğramış olduğu yazılı tacizler bir nevi ortadan kalkacaktır. Ve kendilerini sosyal medya da daha huzurlu ve güvenli hissedeceklerdir.

Uygulama henüz çok yeni olduğundan dolayı bazı cihazlarda tam olarak kullanılmamaktadır. Örnek olarak Twitter’ın Android uygulamasında filtreleme doğru bir şekilde çalışırken, Twitter’ın web sitesin de mesajlar filtremeye girmeden gelmeye devam etmektedir ve web sitesin de henüz “istekler” sekmeni de gözükmemektedir.

Yapılan yenilik tam anlamı ile hayata geçirildikten sonra tanınmayan kişiler tarafından gelen rahatsız edici mesajlar engellenecektir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken bir husus vardır. Kullanıcılar sürekli gelen mesajları kontrol etmeleri gerekmektedir. Çünkü tanımadığı kişilerden de önemli mesajlar gelebilmektedir.
 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir