Windows 10' da yeni 7 özellik

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Yeni Windows' tan 7 özellik! Windows 10 aldığı güncelleme ile bazı yeniliklere kavuştu. Kişilerim, bulut panosu, Photo Story Remix, Fluent Desing ve batarya ömrünü uzatma…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geçtiğimiz mayısta yeni bir Crestors Update çıkaracağını söyleyen Microsoft, bu sonbaharda bilgisayarlarımıza yeni bir şekil getiriyor. Bu güncellemeyle gelecek göze çarpan yeni 7 özelliği sizin için düzenledik. Windows 10 kullanıcıları kısa bir süre önce çıkan Creators Update ile rahatladı. İşletim sistemleri daha kullanışlı ve rahat bir hale geldi. Bu yenilemeye ek olarak da bu sonbaharda yeni bir güncelleme ile yüzleri daha da güldüreceğe benziyor.

Windows 10 yeni özellikler 

Windows 10' da yeni 7 özellik

Kişilerim yeniliği
Bu özellik ile artık Windows 10 kullanıcıları, sohbetlerine, e-posta görüşmelerine ve kişilerine görev çubuğunda hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilecek.

Bulut panosu
Bu özellik yardımı ile artık elektronik eşyalarınız arasında dosya paylaşmak daha kolay. Bu özellik ile bilgisayar, tablet, telefonlarınız arasında dosyalarınızı aktarabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Photo Story Remix
Windows 10 kullanıcıları artık fotoğraflarını kullanarak bir video yapabilecekler. Bu videolar kullanıcılar için çok eğlenceli olacaktır.

Batarya ömrü artıyor
Güncelleme ile cihazlarda pil ömründe uzama olacak. Cihazlarım pil kullanımı için farklı modlar içeren güncelleme ile pil kullanımı azalacak.

Kaldığınız yerden devam
Cihazda Microsoft uygulamalarında ve diğer bazı uygulamalarda yaptığınız işlemleri kaldığınız yerden devam ettirebileceksiniz.

Zaman çizelgesi
Bir önceki özelliğe yardımcı olacak bir özellik daha. Zaman çizelgesi sayesinde alette kullandığınız geçmiş uygulamaları ve yapılan işleri tekrar görebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Fluent Desing
Bu özellik sayesinde Windows cihazlarda yeni tasarımlar yapılabilecek. Bununla birlikte Windows 10′ un görünümü de değişecek.


Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2017, 12:38

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.