Windows 7' den Windows 10 geçiş başlayabilir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Microsoft, Windows 7' nin fişini çekti ve 2020' de desteği son buluyor. Windows 10' a ücretsiz geçiş olacak mı diye bekleyenler evet bu mümkün.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Microsoft’ dan Windows 7 kullanıcılarını üzecek bir karar çıktı. Yavaş yavaş Windows 7 desteği kesilecek. Microsoft, 1-1,5 yıl içerisinde Windows 7′ ye olan desteğini tamamen kesecek. Tıpki Windows XP’ ye yaptığı gibi yol izlemesi bekleniyor.

Win 7 hala stabil kullanılan sistemlerden biri. Çoğu kullanıcı şu an Windows 10 ve Windows 7 kullanıyor. Bazı kullanıcılar Win 7′ den dönmem deselerde Win XP içinde aynı şeyler söylenmişti. Ama güvenlik yaması dahil kesilen destek nedeniyle çoğu kullanıcı Win 7 ve Win 10′ a geçmişti.

Windows 7′ nin fişi çekildi mi?

Neredeyse son 1 yılı kalan Windows 7 için resmi açıklama yapıldı. Zorunlu geçiş en çok şirket ve firmaları etkileyebilir. Malum güvenlik nedeniyle geçmek zorunda kalacaklar. Güncelleme almayan bir Windows her türlü tehlikeye açık olur.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Windows 7' den Windows 10 geçiş başlayabilir

Windows 7 hala çok kullanılan işletim sistemlerinden biri. Resmi olarak Ocak 2020′ de güncelleme verilmeyeceği açıklanan Windows 7′ nin son iyi zamanları 2019 olacak.

2014 Yılında XP desteği sonlandırılmıştı. Büyük çapta önemli güncelleme paketleri XP’ ye verilmemişti. Son zamanlarında ise güvenlik gibi önemli yamaları da verilmemesiyle kademeli olarak üst sürümlere geçişi zorlanmıştı.

Windows 7′ den Windows 10′ a geçiş ücretsiz olabilir mi? Daha önce yapılmıştı. Bi ihtimal ama belki düşük ücretlere Windows 7′ den Windows 10′ a geçiş yapılabilir. Bu haber büyük ihtimal bazı yenilikleride zamanı gelince getirebilir. 


Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2020, 00:50

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir