Xiaomi Mi Mix 3 fiyatı açıklandı peki satışa çıktı mı?

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

16 Ocak’ ta Xiaomi Mi Mix 3 piyasada yerini aldı. İngiltere Xiaomi Mi Mix 3 fiyatı 449 Sterlin olarak belirlendi. Modelin birde dayanıklılık testi yapıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi, Mi Mix 3’ü duyurdu ve heyecan verici telefon (neredeyse) tamamen beklentilerimizi karşılıyor. Çarpıcı 6.4 inç ekran, çentiksiz tasarım, 10 GB RAM ve bazı sürprizlere sahip (kamerayı ortaya çıkarmak için gövdeyi yukarı kaydırıyorsunuz.

  • Xiaomi firmasının amiral gemisi olması
  • 10 GB Ram’e sahip nadir cep telefonları içinde yer alması
  • Tasarım harikası olarak nitelendirilmesi

Bu cep telefonu modelini son derece kusursuz yapıyor.

Xiaomi Mi Mix 3 ilk olarak hangi ülkede satışa sunulacak?

Telefonun 5G versiyonu hala bir mühendisin gözünde göründüğü halde, Xiaomi Mi Mix 3′ ün normal 4G versiyonu 16 Ocak’ ta İngiltere’ ye geldi. Kayaklı telefon, ilk 1000 ünite için 449 İngiliz Sterlini (yaklaşık 578 $) özel bir fiyatla satışa sunulacak. Bu fiyat ilk binden sonra 499 İngiliz pounduna (yaklaşık 642 $) yükselecek. Avrupa ve İngiltere’de, maliyetleri düşürmek için 6GB RAM ve 128GB depolama ile model sınırlandırıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Mi Mix 3 fiyatı açıklandı peki satışa çıktı mı?

Kesinleşen ekran ve tasarım özellikleri

Mi Mix 3 Xiaomi’ nin, % 93,4′ lük ekran / vücut oranına sahip olduğunu söylediği büyük ekran sayesinde dikkatinizi çektiğine eminim. Bu aynı zamanda, çentik kullanmadan da mümkün hale geldi. Selfie kamerası, baş parmağınızı kullanarak çevirdiğiniz bir sürgülü bölümün içine gizlendi. Bu sayede ekran gövde oranı daha da iyileşti. Xiaomi, bunu doğru bir şekilde hissetmeniz için “dikkatle kalibre edilmiş” mıknatıslar kullandı.

Kesinleşen kamera özellikleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mi Mix 3′ ün arka tarafında; her ikisi de 12 megapiksel olan ve Mi 8′ de kullanılan ayarlarla aynı olan çift lensli bir kamera var. Özellikler 4 eksenli optik görüntü sabitleme, 4K video kaydı ve ağır çekim videolar için eşsiz. Hem öndeki hem de arkadaki kamera; sahne tanıma, stüdyo aydınlatma efektleri ve AI odaklı güzellik modları ile Xiaomi’ nin yapay zeka özelliklerini de kullanıyor. Mi Mix 3 cihazı, 10w kablosuz şarjı desteklediğinden kutuda bir kablosuz şarj cihazı ile geliyor.

Bu akıllı telefon modelinin çok kısa bir süre içerisinde Türkiye gibi ülkelere de ulaşması bekleniyor. Böylece 2019 yılı içerisinde ürünün dağıtımı yapılacak.

Xiaomi Mi Mix 3 dayanıklılık testi yapıldı!

Mi Mix 3 dayanıklılık testinde ekranın çizilmesi, kasanın arka kısmı, yan kısmı, üst kısım, alt taraf, kameraları çizme, hoparlör çizilmesi ve bükme / esnetme testi.

www.youtube-nocookie.com/embed/ewqCmmGyr_Q


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 01:59

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.