Xiaomi Pocophone F1 Armoured Edition fiyatı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Xiaomi Pocophone F1 Armoured Edition tanıtımı sonrası yaklaşık satış fiyatları belli oldu. Pocophone F1 Armoured Edition fiyatı 6 GB ve 8 GB olarak iki fiyatla satışa çıkacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çin, her zaman elektronik ürün piyasasında ciddi bir yer edinmiştir. Buna göre yeni telefonlarını da sene sonunda sürekli olarak tanıtmıştır. Xiaomi markası, son yıllarda ortaya çıkan ve amiral modelleriyle de birçok farklı telefon markasına göre iyi bir satış rakamı yakalayan üreticilerden bir tanesidir. En çok dikkat çeken özelliği ise aynı şartlar ve teknik özelliklere benzer olan hem cinslerine göre çok daha uygun fiyatı olacaktır.

Yeni Xiaomi tanıtıldı. Xiaomi, Pocophone F1 Armoured Edition kasasında çok dayanıklı ve kullanıcı dostu bir malzeme kullanmıştır.

Xiaomi Pocophone F1 Armoured Edition fiyatı

Xiaomi Pocophone F1 Armoured Edition özellikleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Pocophone F1 Armoured Edition içerisinde 8 GB bir Ram desteği sağlanmış ve bunun yanında 256 GB değerinde yüksek bir hafıza kullanılmıştır. Daha düşük bir ücretle telefon almak isteyen kişilerin, 128 GB modellere de bakması gerekir. Telefon ekran kullanımı anlamında kullanıcıların beklentisini karşılayacak bir noktadadır. 6.18 inç ekranı Full HD + özelliği ile gelmektedir. 1080* 2340 piksel de çözünürlüğü bulunmaktadır.

Kamera özelliklerine bakacak olursak; Xiaomi Pocophone F1 Armoured Edition modelinde 20 MP ön kamera bulunur. Ayrıca arka yüzünde ise 12 MP ve 5 MP olacak şekilde, derinlik arttırıcı iki farklı kamera bulunmaktadır.

Piyasada kendisini çok konuşturacağı özelliklerinden bir tanesi de, 4000 mAh gücündeki bataryasıdır. Bu sayede Android Pie 9.0 sisteminde çok hızlı bir kullanım elde edilir.

Xiaomi Pocophone F1 Armoured Edition fiyatı: 6 GB RAM 128 GB depolama alanı olan modeli 342 dolar. 8 GB ve 256 GB olanda 427 dolar olarak beklenmekte. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Pocophone F1 Armoured Edition özellikleri

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.