Xiaomi Türkiye' de

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

İddialı donanımsal özelliklere sahip modeller çıkaran dünya' nın 4. büyük üreticilerinden Çin' li başka bir dev daha Türkiye' de yerini aldı. Xiaomi resmi olarak Türkiye' de.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hayatımızı kolaylaştıran ve milyonlarca kullanıcısı bulunan cep telefonları, teknolojik gelişmelere paralel olarak büyük bir hızla gelişiyor. Dünya çapında hatırı sayılır bir işlem hacmi oluşturan milyar dolarlık bir pazara sahip sektörde bir çok firma, ürettikleri markalar ile kullanıcılarına hizmet vermekteler.

Çin (Pekin) merkezli bir akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi markası Türkiye pazarına hızlı bir giriş yaptı. Dünya’nın en büyük 4. akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi Türkiye’de. Küresel pazarı elinde bulunduran rakiplerine karşı üstün özellikleri ve uygun fiyat seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulan Xiaomi markası şimdiden hatırı sayılır satış başarılarına ulaşmış durumda.

Taraftar kitlesi! Adeta birer taraftar kitlesine sahip olan telefon pazarında söz sahibi olmak için çoğu zaman üretim maliyetlerinden fazla reklam ve tanıtım maliyetine gerek duyulur. Üretim maliyetlerini bile aşan bu reklam ve tanıtım faaliyetlerinin bütçeleri de telefon fiyatlarına eklenerek ürün fiyatlarının daha da artmasına sebep olmaktadır. Reklam giderlerini asgari seviyede tutarak ar-ge çalışmalarına ve kaliteye önem veren Xiaomi bu yapısı ile doğal yollar ile taraftar kitlesine ulaşmış durumda.

Xiaomi Türkiye' de

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çıkardığı önemli telefon modellerinden Mi 6, Mi 8, Mi A2, Mix ve Radmi Note 5A büyük ilgi gördü.

Kalite ve destek hattı ağı: Xiaomi kaliteli bileşenler ve sağladığı satış sonrası kaliteli destek hizmetleri ile kullanıcıların beğenisini kazanmış durumda. Güçlü donanım, uygun fiyat ve geniş ürün yelpazesi ile Xiaomi Türkiye’de her geçen gün hayran kitlesi kazanarak ve yeni satış ağları oluşturarak sektörün amiral gemilerini şimdiden tedirgin etmeye başladı bile.


Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2018, 05:01

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak