Yeni çıkan Gear 360 ile tanışma zamanı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Yeni Samsung Gear 360, Galaxy S8 tanıtımı ile birlikte yer verilmişti. 360 derecelik açı ile YouTube, Twiter, Instagram ve Facebook üzerinden canlı yayın yapılabiliyor. Kayıt süresi!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geçen hafta Samsung’ un tanıtımı yapılan Galaxy S8 modeli ile birlikte tanıtılan Gear 360 adlı kamerası sahip olduğu özelliklerle göze çarpıyor. Yeni çıkan Samsung modelinin yeni kamerası Gear 360 canlı yayın özelliği ve 4K çözünürlüğünde kayıt imkanı sunuyor. Bu kamera özel olarak kendisi için geliştirilen uygulaması ile telefona yapılan çekimleri doğrudan kaydedebiliyor. Daha sonra da içerikler düzenlenebiliyor.

Gear 360 için özel olarak geliştirilen uygulama ile çekilen içerikleri istenilen dosya formatlarına dönüştürmek mümkün olabiliyor.

Gear 360, 1920*960 çözünürlüğünde canlı yayın çekimi yapılabiliyor. Ancak canlı yayın yapabilmek için telefonda Android Nougat işletim sisteminin yüklü bulunması gerekiyor. YouTube ya da Facebook üzerinden canlı videolar yayınlanabiliyor. Bunun sonucunda izleyiciler de bulunduğunuz ortamı 360 derecelik açıyla canlı olarak görüntüleyebiliyor.

Yeni Gear 360

Yeni çıkan Gear 360 ile tanışma zamanı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Aynı zamanda telefondan 5 değişik çekim modunun bulunduğu uygulama sayesinde içeriklere farklı dokunuşlar eklenebiliyor. Ağırlığı 130 gram olan yeni çıkan Gear 360 kamerası ilk çıkan modellerden ölçü ve ağırlık olarak daha küçüktür. Bununla kamerayı uzun süre tutanların kollarının fazla yorulmaması amaçlanıyor.

Gear 360, 250 GB’a kadar micro SD hafıza kartlarını destekliyor ve 130 dakikaya kadar kayıt yapması mümkün oluyor. Bununla birlikte daha önce çekilen görüntüleri, Gear VR, akıllı telefonlar ve bilgisayarların da içinde olduğu pek çok cihaza çekimden çok sonra bile kablosuz olarak aktarmak mümkün oluyor.


Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 11:59

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir