YotaPhone 3 bir ilke imza attı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

YotaPhone 3 telefon dünyasında bir ilke imza attı. Eylül ayında Çin' de satışa başlanacak YotaPhone 3 özellikleri ile tanıtıldı. Hem donanımsal hemde fiyatı ile iddialı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Teknolojinin ilerlemesi ile her sene piyasaya bir birinden farklı tasarım ve özelliklere sahip akıllı telefonlar çıkarılıyor. Akıllı telefonlar fiyat açısından da farklılık göstermekteler. Nerdeyse aynı tasarıma sahip olan akıllı telefonlar yaklaşık aynı dokunmatik ekrana, hafızaya ve kameraya sahip. Akıllı cihazlarda daha önce görülmeyen ve nerdeyse akıl almaz denilebilecek tasarım YotaPhone 3 yaratıcılarından geldi.

Bu telefon çok konuşulur! YotaPhone 3 telefon tasarımcı şirketi Eylül ayında piyasaya çıkarılacak yeni model telefonlarının tanıtımını gerçekleştirdi. Bilinenin aksine olarak tanıtım zamanı telefonun YotaPhone 3 özellikleri ve tasarımı ile ilgili hiç bilgi verilmedi. Basına saklı olarak yayılan bilgilerle YotaPhone 3 telefonunun özel tasarımı ortaya çıktı. Normal bildiğiniz akıllı telefonlardaki gibi tek değil, çift ekrana sahip olacak YotaPhone 3 şimdiden çoğu kişinin ilgisini çekti bile.

YotaPhone 3 özellikleri

YotaPhone 3 özellikleri

Amoled ve e-ink adlandırılan ekranlara sahip olacak yeni YotaPhone 3 modeli, Snapdragon 625 işlemciye sahip. 4GB Ram özelliğini destekleyen YotaPhone 3 modeli ön ve arka ekran boyutları ile de ilgi çekmekte. Ön ana ekran ölçüsü 5.5 inç olarak tasarlanan yeni model telefonun arka ekran ölçüleri ise 5.2 inç olarak tasarlanmış. Hafıza seçenekleri 64 GB ve 128 GB olarak piyasaya sunulacak. Satışa start verecek ilk iki ülke Rusya ve Çin olacağı bildiriliyor. Yeni cihazın fiyatı ise 350 dolar (64GB) ve 450 dolar (128 GB) olacağı planlanıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2017, 21:18

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir