YouTube videolarda sohbet için mesajlaşma özelliği

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

YouTube, yaptığı son güncelleme ile artık videolarda sohbet dönemi başlıyor. Her hangi bir video üzerinden sohbet başlatabilir ve rehberdeki kişileri sohbete davet edebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

YouTube‘ ye gelen yeni bir özellik büyük ilgi topladı. Beğendiğiniz videoyu paylaşırken uygulamadan çıkmak yerine hem video ayrılmadan paylaşabilir hemde video hakkında sohbet edebileceğiniz yeni bir özellik YouTube’ ye geldi. 

YouTube uygulamasında sohbet sırasında beğenilen veya beğenilmeyen videolar hakkında da eleştiri yapılabilecek özellikte aynı zamanda cevap verirken video da paylaşılabilecek. 

YouTube video da sohbet nasıl yapılır

Gelen yenilikte izlenen videonun üst tarafında yer alan paylaş’ a dokunduktan sonra telefonda yer alan rehberinizdeki kişi ya da kişileri seçip sohbeti başlatabilirsiniz. Sohbet sırasında bir başkasını sohbete ekleyebilir ve sohbetin link adresini başkalarına da gönderebilirsiniz.

YouTube video da sohbet nasıl yapılır

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

YouTube videolarda sohbet için mesajlaşma özelliği

YouTube video sohbet etme

YouTube, bu yeniliği ilk önce Kanada için yayınlamıştı. Şu an tüm dünya geneli için bu özelliği hizmete aldı. www.andronova.net

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

YouTube mesajlaşma özelliği için uygulamanın güncellenmesi gerekiyor. Android için Google Play Store ve iOSS iPhone telefonlar içinde App Store’ den yapabilirsiniz. 


Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 21:49

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir