15 Temmuz için ücretsiz konuşma ve internet hediyesi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

15 Temmuz 2017 saat 09:00' da kullanılması için her yöne 1000 SMS, 500 dakika ve 1 GB internet hediyesi Turkcell' den. Bakalım Türk Telekom ve Vodafone ne gibi hediyeleri olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Turkcell’ in 15 Temmuz için darbecilere mesajla uyarı!

Turkcell, sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamasından sonra vatana ihanet edenlere karşı devletin yanında olduğunu hatırlatan mesajı gönderdi. Şimdide Turkcell, 15 Temmuz için kullanıcılarına hediye mesajı gönderdi.

15 Temmuz için bazı operatörler o gün için internet, SMS ve dakika hediye ediyor. Bugün itibaren hediye mesajları kullanıcılara mesajla ulşatırıldı.

Gelen mesajın içeriği ” 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü için her yöne 500 dk, 1000 SMS ve 1GB internet 15 Temmuz 09:00 itibaren kullanıma sunuldu” 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hediye aynı zamanda kurumsal hatlar içinde tanımlandı. Artı bu tanımın dışında farklı hediyelerde yer almakta.

Turkcell’ den 15 Temmuz’ da hediye internet, dakika ve mesaj

 15 Temmuz için ücretsiz konuşma ve internet hediyesi

15 Temmuz için verilen bedava dakika, internet ve SMS nasıl kullanılır? Operatör tarafından otomatik tanımlanacak hediyeler 15 Temmuz 2017 saat 09:00′ da hatlara tanımlanacak. Yani kullanıcının her hangi bir şey yapmasına gerek kalmıyor. Hediyeler 24 saat geçerlidir.


Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2017, 11:55

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.