3D fotoğraf özelliği Snapchat' e geldi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Snapchat uygulamasına 3D fotoğraf özelliği eklendi. Artık resimlere 3D ekleyebileceksiniz. Tabi 3D uyumlu cihaz hangileri buna bakmanız gerekiyor. iPhone örneğine bakın.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram gibi ağların karşısında ayakta durmaya çalışan Snapchat, yeni bir özelliği bünyesine kattı. Zamanında çıkardığı çok sayıda yeniliği kopyalayan Facebook bu şirketten çok şeyler aldı. Önemli sosyal ağların karşısında duramayan Snapchat baya bir kan kaybı yaşadı. Bu durumdan az da olsa çıkmak için bu aralar önemli yeniliklerle kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Snapchat uygulamasına 3D fotoğraflar özelliği geldi. Şu an için kademeli şekilde kullanıcılarına ulaşacak yeniliği bazı telefon modelleri destekleyecek. Örnek iPhone cihazlarda iPhone X ve üstü modellerde geçerli olacak.

3D özelliğinde çok çeşitli filtre ve görüntüler sunulacak. Oluşturulan görüntüler sanki ekran dışına taşıyormuş gibi bir his uyandıracak.

Çekilen görüntülerle filtrelerle ve çıkartmalarla süsleyebilirsiniz. Desteklenmeyen cihazlar dahi görüntüyü hareket ettirebilecek. Ama oluşturmak için uyumlu model şartı var.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Uyumuzluğun nedeni ön kameradaki derinlik kamerasına ihtiyaç bulunması.

3D fotoğraf özelliği Snapchat' e geldi

3D fotoğraf nasıl oluşturulur?

3D fotoğraf 1 hafta içerisinde ulaşması beklenmekte. Özelliğe sağ üst kısımda yer alan menüye eklenen 3D’ den yapabilirsiniz. 3D işleminden sonra istenilirse çıkarma gibi ek özellikler kullanılabilir. 

3D resimler istenilirse kolayca paylaşılacak. Uygulamanın ek özelliklerini kullananların oranı %70′ i bulabiliyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak