5 Kamera özelliğine sahip Nokia 9 PureView

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Nokia 9 PureView özellikleri yeni sızıntılarla netleşmeye başladı. Ekran yapısı ve 5 kamera özellikleri en belirgin yanlarından biri. Türkiye için Nokia 9 PureView fiyatı uygun olur mu?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Efsane markaların başında gelen Nokia’ nın talihi bir türlü gülmedi. Lumia ile önemli bir başarı sağlayan marka daha sonra tutulma sorununuyla tekrar baş başa kaldı. O zamanlarda en büyük eksiklerinden biri Windows tabanlı sistem tercih etmesinden. Sonra Android’ e geçse de biraz geç kalmıştı.

MWC’ de tanıtılacağı belli olan Nokia 9  Render görüntüsü ortaya çıktı. Bakalım yeni modelle istedikleri başarıyı yakalayabilecekler mi?

5 Kameraya sahip yeni Nokia Android telefonunun en dikkat çeken tarafı 5 kameraya sahip olması. Yeni model Nokia 9 PureView olarak satışa çıkışı Mart gibi duruyor. Malum tanıtım etkinliği Şubat sonlarında olacak.

Nokia 9 PureView özellikleri arada bir sızıntılarla gündeme gelmekte. Bu yeni sızıntıya bakıldığında eğer doğruysa tasarımı ortaya çıkarılmış oldu. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Nokia 9 PureView sızıntılarında tasarımın yanı sıra donanımsal açıdan da bazı ipuçları veriyor. Daha önce yayınlanan Nokia 9 PureView özellikleri harmanlanarak ortaya çıkan son bilgilere yer verdik.

Nokia 9 PureView özellikleri

Yeni modelin üst ve alt çerçevelerin kalınlığından eleştiri konusu oldu. Kamera konusu cihazın en önemli al benisi. Birde Nokia 9 PureView fiyatı eğer uygun olursa tercih sayısı daha fazla olabilir.

  • Beşli kamera ve kamera için Zeiss ile çalıştı
  • Ekran kalitesi başarılı görünüyor
  • Ses ve güç tuşları sağ tarafta konumlanmış
  • Biyometrik doğrulamada parmak izi ve ekran içeridinde yer alıyor
  • Ekran çerçeveli bir yapıyı andırıyor
  • Üst çerçevede kamera, ahize ve sensörlerden oluşmakta
  • İşlemci yonga 845 Snapdragon 
  • Ekran 5.99 QHD +
  • RAM 8, bataryası 4150

Nokia 9 PureView tüm özellikleri Şubat sonunda yapılacak etkinlikle belli olacak. Umarım Nokia 9 PureView Türkiye fiyatı uygun olur.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

5 Kamera özelliğine sahip Nokia 9 PureView


Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2019, 16:57

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.