Acer Predator Triton 900 oyun bilgisayarı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Acer' dan yeni oyun bilgisayarı! Dizüstü bilgisayarında bir dizi yeniliğe giden Acer yeni bit oyun bilgisayarını çıkardı. Predator Triton 900 adını verdiği bilgisayarın fiyatı ne olacak?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Tayvanlı bilgisayar üreticisi Acer dizüstü oyun bilgisayarları alanında sınıf farkı yaratacak bir ürün olan Acer Predator Triton 900 modelini IFA 2018’de görücüye çıkardı. Teknolojik ürünler açısından en önemli etkinlerden biri olan IFA’da en çok ilgi gören ürünlerden biri olan Predator Triton 900, şimdiden oyuncuların hayalini süslemeye başladı.

Acer Predator Triton 900 oyun bilgisayarı

Acer Predator Triton 900 özellikleri

Triton 900’ün diğer dizüstü oyun bilgisayarlarından en büyük farkı, 2 adet hareketli kol ile gövdeye bağlanan monitörün kullanıcının isteğinde göre hareket ettirilmesi. Aynı zamanda dokunmatik bir ekrana sahip olan ürünü gelişmiş özelliklere sahip bir tablet olarak da kullanmak mümkün. 4K çözünürlükte Ultra HD ekrana sahip olan Triton 900, aeroblade 3d 4. jenerasyon fan ile destekleniyor. Işıklı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

mekanik tam boyutlu bir klavye ve alışılan dizüstü bilgisayarların aksinde klavyenin sağ tarafında bulunan touchpad ile fark yaratan ürün, Nvidia firmasının G-SYNC teknolojisi ile akıcı bir ekran görüntüsüne sahip. Resmi olmayan kaynaklara göre, İntel yeni nesil işlemci ve Nvidia GeForce RTX 2070 ya da 2080 model ekran kartı ile güçlü bir donanım ile kullanıcı ile buluşacak.

Acer Predator Triton 900 özellikleri

Acer Predator Triton 900 fiyat ve çıkış tarihi

Dizüztü oyun bilgisayarları ve oyuncular için bir devrim niteliğinde olan Acer Triton 900 için firma tarafından açıklanmış resmi bir çıkış tarihi ve fiyat bilgisi henüz yok. Bu aralar doların çıkmasıyla Türkiye fiyatı çok yüksek olması bekleniyor. Çıkış tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri hakkında bilgi verilmeyen ürün için, daha önceki Predator serilerine bakarak, gerçek bir performans makinesi olacağını söylemek zor değil.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2018, 05:00

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.