Amazon' dan yeni mesajlaşma uygulaması: Anytime

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Amazon' un mesajlaşma uygulaması Anytime, WhatsApp' a rakip mi oluyor! Yeni mesajlaşma uygulaması metin, fotoğraf, video gönderme ve oyunlarla entegre olabilecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Amazon, bilgisayarlar ve mobil cihazlar üzerinde çalışmayı amaçlayan yeni bir mesajlaşma uygulaması geliştiriyor. Bu uygulama Anytime adlı yeni bir mesajlaşma uygulaması. Bu mesajlaşma uygulamasında metin, video ve fotoğraf gönderimine izin verilecek ve oyunlarla bu uygulama entegre olacak.

Buna ek olarak, Anytime’ın özelliklerinin sosyal ağlarla bile rakip olabileceği belirtiliyor. Amazon gerçekten yeni bir mesajlaşma servisini hizmete sunarsa, Anytime, bu pazarda popüler rakiplerle karşı karşıya gelecek.

Anytime, WhatsApp’ a rakip mi olacak!

Amazon' dan yeni mesajlaşma uygulaması: Anytime

WhatsApp, dünyada 1,2 milyar kullanıcıya sahip bir uygulama. Ayrıca Viber ve Skype uygulamaları da çok sayıda kullanıcıya hizmet veriyor. Anytime başarılı olursa bunlar için dişli bir rakip olmaya aday. Bunun yanında birçok şirket de mesajlaşma pazarında yarışıyor, hepsi kendi bünyesinde mesajlarını alıp gönderiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple ve diğerleri Web’de iletişim kuran artan sayıda kullanıcıları cezbetmek için çalışıyor. Bunun yanında devlet kurumlarının kendi içlerinde haberleşmek için yazdıkları ve şifreleme düzeyi yüksek programlar da mevcut. Görünen o ki, Amazon piyasadaki tüm örnekleri dikkate alarak Anytime’a yüksek şifreleme düzeyi getirmeyi düşünebilir.

Amazon, Anytime’ı başlatırsa, şirketin iletişim hizmetlerine yaptığı ilk yatırım olmayacak. Bu yılın başlarında Amazon, işletmelerin çevrimiçi toplantılar ve video konferansları düzenlemesine olanak tanıyan Chime adlı kurumsal odaklı bir hizmet sunduğunu açıklamıştı. Amazon’un ne zaman Anytime hizmetini piyasaya süreceği kesin olarak belli değil, önümüzdeki günlerde gelecek açıklamaları beklemek lazım.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.