Bazı yapımları Netflix ücretsiz izlemeye açıyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Netflix ücretsiz ara ara dizi ve filmleri yayınlama kararı aldı. Alınan kararın önemli bir reklam çalışması olduğunu belirtelim. Yapımların tanıtımı ve üye sayısına bakacağız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Netflix ücresiz izleme imkanı sunan yeni bir çalışma başlattı. Bazı dizileri ve filmleri belli günlerde ücretsiz izlemeye açıyor ve dizilerinde ilk bölümleri ücretsiz olacak.

Popülerliği iyiden iye artan platformun bir ara denemek için 1 aylık ücretsiz kullanım sunuluyordu ve baya bu şekilde devam etti. Sonra kaldırıldı ve yeni stratejisi ile karşımıza çıktı. Bence özellikle dizi konusunda iyi bir fikir olduğunu söyleyebliiriz. Hoşuna gidenler kesinlikle abone olacaklarını düşünüyoruz.

Örnek yapımlar aşağıda

Dizi olarak:

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Away, Baby, Ratched ve Atiye gibi önemli diziler var.

Filmlerde ise şunlar:

  • Minnoşlar, Enola Holmes ve dahası gün gün ekleniyor.

Bazı yapımları Netflix ücretsiz izlemeye açıyor

Bu durum işe yararsa çok sayıda yapım ekleneceğini belirtelim. Önerinin paraya dönüşmesi büyük ihtimal dizilere olan ilgiyle alakalı olacak. Abone olmak istemeyenlerin karı filmler olacaktır.


Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2020, 00:15

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir