Bimcell 3G ve 4.5G internet ayarları açma kapatma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Bimcell hatta 3G ve 4.5G internet ayarlarını açma kapatma nasıl yapılır? İnternet ayarları manuel yapma. Android – iPhone cep telefonumun internet ayarlarını alma APN MMS!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Türk Telekom Bimcell hatlarda 3G / 4.5G internet ayarları ve MMS ayarları açma kapatma nasıl yapılır? 3G manuel internet ayarları. 4.5G manuel internet ayarları nasıl yapılır? Android / iPhone / Samsung Galaxy / HTC / Sony Xperia / LG / Asus Zenfone / Lenova / General Mobile Discovery ve Çin Kore malı telefonlarda!

Türk Telekom, Avea ve Bimcell hatlarda 3G ve 4.5G ayarlarını telefonunuzu otomatik olarak alğılamıyorsa manuel olarak yapabilirsiniz. Bunun için operatör resmi sitesinde online işlemler bölümüne giriş yaparak internet ayarlarınızı açabilir aynı zamanda manuel ayarları alabilirsiniz. Teknoloji haberleri

Operatör manuel intermet ayarlarını ve MMS ayarlarını ister cep telefonunuza SMS ile isterse bir e-posta hesabına gönderebilir. Tabi bu detaylı seçenek Avea hatlar için geçerli. 

Bimcell resmi sitesinde yer alan online işlemler merkezine giriniz. Sizden cep telefonu numaranızı ve online işlemler şifrenizi isteyecek. Şifrenizi *952# arama tuşlaması ile alabilirsiniz. Her hangi bir ücret yansımamakta. www.andronova.net

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bimcell 3G 4.5G internet ayarları

Bimcell 3G ve 4.5G internet ayarları açma kapatma

Aşağıdaki görselde olduğu gibi “Hattınızla ilgili işlemler” seçeneğinde yer alan “Telefon ayarları” seçeneğine giriniz.

Bimcell internet ayarları açma kapatma

Hattınızın 3G ve 4.5G hizmetini açmak ve kapatmak için “Aktif et” ve “Kapat” seçeneklerini kullanınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bimcell internet ayarları

Aşağıda gördüğünüz gibi cihaz ayarlarını alabilmeniz için “Ayarlarımı gönder” butonu yer almakta.

3g 4.5g internet ayarları açma kapatma

3g 4.5g internet ayarları 

Bimcell 3G 4.5G internet ayarları açma kapatma nasıl yapılır?


Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 03:37

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.