Bixby ile Galaxy A7 (2017) Güney Kore' de yayınlandı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Bixby sesli asistan uygulaması, Galaxy A7 modeli için Güney Kore' de başlatıldı. Sesli komutlu gelişmiş kişisel asistan konuşma, dokunma ve yazı ile kullanılabiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’un akıllı asistanı Bixby Güney Kore’de indirmeye açılarak kullanılmaya başlandı. Yakın zamanda dünyanın her yerinde faaliyete geçmesi bekleniyor. Bixby uygulaması üzerinden sesli komutla kişisel bilgilerin düzenlenmesi, arama yapma, alarm ayarlama uygulamaları açma gibi işlemler yapılabiliyor.

Bixby Voice hizmetleri, AppleSiri, Google Asistan, Cortana ve Amazon Alexa gibi yapay zeka düzeyinde çalışacak. Samsung yetkilileri, Bixby Voice’in, Derin Öğrenme olarak adlandırılan öğrenme motoru sayesinde kullanıcının sesini ve talimatlarını öğrenen, kullanıcısını zamanla tanıyan bir sistem olduğunu söylüyor. Telefon kullanıldıkça kullanıcısını tanıyarak daha iyi sonuçlar verebilecek.

Bixby ile Galaxy A7 (2017) Güney Kore' de yayınlandı

Bixby nasıl kullanılır ?

Bixby konuşma, yazı ve dokunma ile kullanılabiliyor. Aynı zamanda modlar arasında kolayca geçiş yapılabiliyor. Görüntü arama özelliği olan Bixby Vision ile kamera ile nesneler ve konumlar taranarak internet üzerinden ulaşılabilecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bixby unutulan günlük işleri ve hava durumunu hatırlatıyor ve hatırlatmaların ekranda görünmesini sağlıyor. İçerikleri tek ekranda toplayan Bixby kullanıcıyı analiz ederek kişisel tabanlı çeşitli bilgileri, uygulama ve işlevleri önerebiliyor. Bixby’i kullanabilmek için internete bağlı olmak ve Samsung hesabına giriş yapılması gerekiyor.

Galaxy A7 2017 Bixby güncellemesi Türkiye’ de sunulacak mı?

Edinilen bilgiler uygulamanın tüm dünyada kullanıma sunulacağı yönünde. Başlangıçta sadece Güney Kore dili ile kullanılabilen Bixby’nin İngilizce dil güncellemesinin Eylül ve Ekim ayları arasında gelmesi bekleniyor.
Türkçe dil desteğinin ise Galaxy S10 ile birlikte kullanıma geçeceği tahmin ediliyor.


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 02:22

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak