Çocuk YouTuber en çok kazanan oldu

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

YouTube' dan para kazananların içerisinde çok sayıda çocuk kanalları bulunuyor. Çocuk yaşta YouTuber olan bir çok kişinin büyük kazançlar elde ettiği biliniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2020 Yılı bitmek üzere ve akıllarda kalan genelde Corona virüsü oldu. Aklımızdan çıkarmak istediğimiz yıllardan biri oldu. Benim için sanki bu yıl bittiğinde her şey düzelecekmiş gibi geliyor. Çoğu içinde aynı olabilir. Gelelim bu yıl en çok kazanan YouTuber kim olmuş ona bakalım.

Forbes tarafından yayınlanan verilere göre daha önce de zirvede olan küçük YouTeber R. Kaji oldu. 9 Yaşında ve bu üçüncü olan liderliği devam ediyor. 4 Yaşında videolarını yayınlamaya başlayan Kaji’ nin son kazancı 29 milyon dolar.

Amerika’ da yaşayan ve gerçekte soyadı Guan olan çocuğun aktif kullandığı 9 kanalı olduğu söyleniyor.

Bir başka bilgi ise sadece YouTube’ dan gelir elde etmediği yönünde. Giysi ve oyuncak markaasından tahmin olarak 200 milyon gelir elde ediyor olabilirmiş. Birde bir TV dizisi için hatrı sayılır bir para karşılığında anlaşma yapıldığı. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu kadar gelir başka bela olabilir ki şu aralar Ticaret Komisyonu tarafından bir hamle gelebilir. Kanalların abone sayısının şu an 42 milyona yaklaştığı ve popüler olan kanalın ise 27,6 milyon. En popüler videolarının şu an en çok izlenenler listesinde ilk 60 içerisinde olduğunu belirtelim.

Çocuk YouTuber en çok kazanan oldu

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak