Çocuklara Android telefon phoneKid

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

EscudoWeb adlı bir şirketin çıkardığı akıllı telefon baya bir ilgi gördü. Telefon çocuklar için tasarlanan bir model olarak çıkıyor. phoneKid adı verilen Android telefon satışa çıkacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

MWC 2018 etkinliğinde çok sayıda cihaz tanıtımı yapıldı. Bunlardan en dikkat çeken Galaxy S9 ve çocuklara özel Android cihaz.

Bir İspanyol şirket tarafından çıkarılan yeni Android telefon ebeveynler için önemli durum oldu. Bir araştırma şirketine göre çocukların %47′ si akıllı cihazları kullanıyor. Tabi bu kullanımlar bazen ebeveynlerin cihazı olabiliyor.

Yukarıdaki durumu ele alan eğitim içerikli üretim yapan bir şirket phoneKid adında bir telefon üretti. Şirketin adı EscudoWeb.

Çocuklara Android telefon phoneKid

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

EscudoWeb phoneKid telefon satışa çıkıyor!

Çocuklar için çıkarılan telefonda yüklü olan Android sürümü özelleştirilmiş bir yapıya sahip. Bu cihaz içinde çocuklarının telefonlarını uzaktan kontrol edebilen yazılım ebeveynlerin dikkatini çekti. Bu yazılımla çocukların ekranına müdahale edilebiliyor. Aynı zamanda ekrana not eklenebiliyor.

Cihazda bir mod ile temel uygulamaların dışında her hangi bir uygulama çalışmayabiliyor. Bu modun adı eğitim modu olarak geçmekte. Bir başka özellikte uyku zamanlarında cihazı kilitleyebilirsiniz.

phoneKid Android cep telefon şu an yeni tanıtımı yapıldığından bu ay içerisinde satışa çıkabilir. Aynı zamanda Türkiye dahil bazı ülkelerde de satışa çıkması bekleniyor. Bakalım phoneKid fiyatı ne kadar olacak?


Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2018, 02:21

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak