Çok sayıda Fortnite hesapları çalındı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Fortnite hesapları hecklendi ve hatırı sayılır paralarla alıcılar bulundu. Toplam kazanç miktarına bakılırsa büyük bir pazar payının olduğu görülüyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çalınan Fortnite hesapları olay oldu. Hesapların bazıları binlerce dolarla ifade edilmekte. Hacklerlar önemli çok sayıda hesabı çalarak taliplilerine ulaştırıyor. Şu an için toplamda satış rakamları 1 milyar dolarlarla ifade ediliyor.

Belli başlı sayıda büyük hesapların pazarlık durumuna göre gelirler çok değişken olabiliyor. Halen devam eden çalma girişimleri gündemde sıcak sıcak servis ediliyor. Yani reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler.

Hesap fiyat belirlenmesi kostüm ve bir kaç özellik belirliyor. Genelde yüksek olan tutar aralığı 200 ile 250 dolar arasunda. Geliştirici tarafından gelen bilgilendirmeye göre oyuncuların hesap güvenlikleri için ip, doğrulama ve makine öğrenimi gibi sistemler kullanılmakta. İlagal satışların kullanım koşullarına aykırı olduğu duyuruldu.

Oyun sektörüne bakıldığında diğer satışlarla kıyaslandığında Fortnite daha yüksek kazançlar sunuyor. Burada kullanıcı sayısının yüksek olması ön planda yer almakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hesap güvenliği için alınan önlemler yeterli olmadığı aşikar. Ama unutmayalım ki oyuncularında dikkat etmesi gereken kısımları bulunuyor.

Dikkat edilmesi gerekenlerden bazıları şöyle:

  • Oynanan sistemlerde güçlü korumaların olduğundan emin olunuz.
  • Sistemlerin güncel olmasına dikkat edin.
  • Gelen bağlantılara şüphelyle yaklaşın.
  • Koruma programlarındaki özel şifreleme sistemlerinden yararlanınız.
  • Açık ağlarda hesapla kullanılmaması önerilir.

Çok sayıda Fortnite hesapları çalındı

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak