Dedi iletişim ücretsiz mi ve şikayetleri iletme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Dedi uygulaması ne kadar güvenli ve ücretsiz mi şeklinde çok sayıda sorunun cevabını bu haberde cevaplayacağız. Bir sorunda Dedi iletişim için müşteri hizmetleri yer alıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Dedi uygulaması, BTİ Derneği tarafından geliştirilen iPhone ve Android kullanıcıları için ücretsiz sunulan haberleşme olarak bilinen uygulamanın adı. Hem sesli hem görüntülü şekilde iletişim sunana ve çok sayıda dosya formatını desteklediğini söyleyebiliriz. Ofis yazılımlarını yani belgelerini paylaşırken yardımcı görüntüleme uygulamalardan da faydalanabilirsiniz.  

Veri güvenliği tarafında yer alan bilgiye göre hiçbir şekilde mesajlar ve görüşmelerin kayıtları tutulmamakta. Bunda da yine uçtan uca denilen şifreleme mevcut. Yerli uygulama olarak biliniyor ve sunucuları da Türkiye’ de yer almakta. Bundan dolayı ülke dışına veriler çıkmamakta. Rehbere erişim ise kullanıcılara ulaşmanız için kullanılmakta.

Son günlerde WhatsApp’ ın aldığı bir karar nedeniyle özellikle ülkemizde çok sayıda kullanıcının büyük tepkilerini almasına neden oldu. Verilerin gizlilik şüphesi ortaya çıkınca çok sayıda kullanıcının gerekirse başka uygulamalara geçeris kararı geliştiriciyi bir tik geri adım atmaya zorladı. Aldığı kararı uygulamayı biraz daha uzattı ama tepkiler devam etti. Düşüncemiz şirketin burada zaman kazanarak mahsumiyetini göstermek için bir şeyler yapacağını düşündürdü. Bizde elimizden geldiği kadarıyla alternatifler hakkında haber yapmaktayız.

Dedi indirmek isteyenler telefonlarındaki mağazalardan ücretsiz yükleyebilirler. Sürümlerde uyumsuzluk yaşayanların Google’ dan eski sürümleri aratarak test edebilirler.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Dedi iletişim için:

  • [email protected] e-posta atarak ya da aşağıdaki sayfasından talep şikayetinizi iletebilirsiniz.
  • https://btider.org.tr/iletisim.php
  • Dedi müşteri hizmetleri telefon numarası olarak arayanlara sadece kuruluşun telefon numarasını iletebiliyoruz. Yani 0312 222 02 84
  • Dedi adresi ise “Beytepe mahallesi Umut sokak Oryap sitesi numara 44 Çankaya ANKARA”

Dedi iletişim ücretsiz mi ve şikayetleri iletme

Dedi sorunlarıyla alakalı bir kaç önerimiz olacak. Genelde yapılan işlemleri burada da kullanılmasını önereceğiz. İlk işlem cihazın yeniden başlatılması, arka plandakilerin kontrol edilmesi, internet bağlantısında sıkıntı varsa WiFi ve mobil internetle ayrı ayrı test edilmesi ilk bakılacak bölümlerdir.


Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2021, 02:22

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak