Elektrikli Volvo XC40 fiyatı ilan edildi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Volvo XC40 Recharge fiyatı ABD için belli oldu. 50 Bin dolar gibi bir fiyata satılacak olan elektrikli Volvo Türkiye pazarına ne zaman girecek henüz belli değil.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hem şık tasarıma hem de güvenlik konusunda iddialı markalardan biri olan Volvo’ nun SUV modeli elektrikli arabası XC40 tanıtıldı. Hız, şarj ve menzil konularında alıcılarını memnun edeceği beklenen modelin fiyatı belli oldu.

Otomotiv şirketleri için alternatif enerji ile çalışabilecek otomobiller için uzun zamandır ARGE çalışmaları yapılıyordu. Yenilenebilir enerjide önemli markalardan bir kaç şirket büyük yatırımlar yaparak yeni nesil araçları çıkarmaya başladı.

Volvo’ den önemli bir açıklama yapıldı. 6 Yıl içerisinde araçlarının yarısının elektrikli modeller olarak yer alacak. Şimdi önemli bir modeline yer verdi. Elektrikli SUV XC40 Recharge ile önemli bir giriş yapan şirketin yeni arabasının ABD fiyatı açıklandı.

2 Yıl önce motoru içten yanmalı modeli satışa çıkaran dev şirket şimdi ise elektrikli modelini bu yıl çıkaracaklarını duyurdu. Hibrit Volvo ilk kez tam elektrikli bir modeli piyasaya çıkarıyor. Volvo bundan böyle elektrikli model için her yıl yeni bir araba çıkaracaklarını ilan etti.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Elektrikli XC40 660 Nm Tork ve 408 beygir güce sahip. Sıfırdan 100′ e 4,7 sn’ de ulaşıyor. Güçlü özelliklere sahip yeni Volvo tasarımsal olarakta ilgiyi üzerine çekti. Volvo XC40 Recharge fiyatı 50 bin dolar.

Elektrikli Volvo XC40 fiyatı ilan edildi

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak