En iyi akıllı saatler için örnekler

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Bilinen en iyi akıllı saatler için bazı modelleri örnek olarak yayınladık. Sıralama sonunda orta seviyede ucuz akıllı saatler içinde örneklerimiz olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Her geçen yıl daha da gelişen akıllı saat teknolojileri insanların çokça ilgisini çekmekte. Akıllı saatler her bütçeye uygun, çeşitliliği fazla ve fiyat aralığı çok geniş ürünlerdir. Uygun ve kaliteli bir akıllı saat almak isteyenler için ucuzdan pahalıya fiyat – performans ürünü en iyi akıllı saatleri listeledik.

Samsung’ un paslanmaz çelik akıllı saati Galaxy Active 2, Apple MWVF2TU / A S5 GPS, Alcatel SC9820E TCL MT40X ve dahası çok kaliteli saatler arasında yer alıyor.

​​1- Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi son yıllarda çıkardığı akıllı saatler ile çokça gündeme gelmişti. Mi band serisinin son üyesi olan, mi band 3 modeli, oled ekranı, şık tasarımı ve özellikleriyle oldukça tercih ediliyor. Mi band 3 20 gün pil süresi ve su geçirmez olması gibi özelliklere sahip piyasada yaklaşık 180 tel tutarında satışa sunulan iOS ve android de kullanabilen en iyi akıllı saatler arasına girmeye hak kazanmış bir modeldir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2- Huawei Color Band A2

Huawei firmasının mi band 3’e rakip olarak ürettiği bu akıllı saat bir çok özelliği ve Android-iOS uyumlu olması nedeniyle çokça kullanılmakta ve tercih edilmektedir.

Şıklığı ile de ön plana çıkan color band a2 cihazının sunmuş olduğu özelliklerden bazıları şunlardır;

  • Ortalama 9 günlük şarj ömrü
  • Çağrı, SMS ve bildirim görüntüleme.
  • Adım sayar ile attığınız adımları takip edebilme
  • Veri Paylaşımı yapabilme

Gibi birçok özellik sunan en iyi akıllı saatler arasında yer alan Huawei Color Band a2’nin fiyatı piyasa da 230 TL civarındadır.

3- Xiaomi Amazfit Verge

Gelişmiş özellikleri, şık tasarımı ve uzun ömürlü bataryası ile gönülleri fetheden Amazfit Verge piyasa fiyatı 830 TL olan bir akıllı saat modelidir. Oldukça yenilikçi bir teknoloji ile üretilen bu akıllı saat telefon görüşmeleri yapabilmenizi de sağlamaktadır.

4- Samsung Galaxy Watch

En iyi akıllı saatler arasında en başlarda olan Galaxy Watch, Samsung tarafından üretilen, şık bir görünüm ve yüksek pil ömrü ile kullanıcılarının kalbinde yer edinmiş akıllı saat modelidir. Piyasa fiyatı 2000 TL olan bu ürünün 4 gün şarj bekleme süresi ve kablosuz şarj edilebilme gibi birçok özelliği mevcuttur.

5- Apple Watch Series 4

Tartışmasız en iyi akıllı saat üretici unvanını elinde tutan Apple firması tarafından üretilen bu akıllı saat modeli görünümü, tasarımı ve özellikleri ile rakiplerini geride bırakmıştır. 4. Nesil akıllı saat olma özelliği taşıyan Watch 4 sağlık ve spor için sunmuş olduğu özellikleri nedeniyle çokça tercih ediliyor. Listemizin en pahalı saati olan Apple Watch 4 ülkemizde 3000 tl fiyatıyla satışa sunuluyor.

WIKY S akıllı çocuk saatine baktığımızda bize göre orta seviyede siyebiliriz. Tabi bu markanın WIKY 4 adlı modeli de hiç fena değil. SOBIWATCH M11G, SENTAR V80 TD06S, Case 4U U8, S-W18 ve Fonemax DZ09 kameralı gibi çok sayıda model bulunuyor.

En iyi akıllı saatler için örnekler


Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2019, 02:30

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak