​​​​​En uzun şarjı giden telefonlar

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

En uzun şarj süresine sahip olan cep telefonları hangileri diyenler için genel kullanım sürelerini gösteren değerleri aktardık. Tabi bu kullanımlara göre değişebilmekte. İnternet' e video izleme, oyun oynama…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çağımızın en yaygın iletişim aracı olan telefonları alırken olması en çok istenen özellikleri başında uzun şarj ömrü geliyor. Tabi ki her konuda olduğu gibi şarj ömrü telefondan telefona ve fiyatlara göre değişiklik gösteriyor. Bu haberimizde son çıkan Android telefonladan bazılarına örnek olarak yer verdik. Telefon alırken dikkat edilen seçeneklerden biri olan şarjı uzun giden telefonlar hangileri?

Huawei Mate 10 Pro: Yapılan teste göre 90 dakikada sadece %9’luk şarj dilimi kaybediyor. Ancak kulaklık girişi olmaması nedeniyle şarj keyfini sonuna kadar yaşatamıyor.

iPhone X: Apple’ın 10. şerefine çıkardığı, face ID özelliği de bulunan telefonu listede ilk sıralarda bulunuyor. Yine bir sitenin yaptığı araştırmaya göre iPhone X sadece %11’lik bir şarj dilimi kaybediyor. Ancak fiyatının el yakması sebebiyle herkes tercih edemiyor.

Samsung Galaxy S8: Apple’ın telefonlarıyla sürekli yarış​​​​​​ halinde olan Samsung rekabeti burada da devam ettiriyor. Samsung S8 de ise yapılan araştırmaya göre iPhone X gibi %11’lik bir şarj dilimi kaybediyor. Yine iPhone X gibi pahalı bir telefon olduğundan dolayı bütçe dostu telefon arayanlar için uygun bi seçenek olmuyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Mi Max 2: 5.300 mAh batarya ve 126 saat batarya süresine sahip.

LG V30 +: Yine yapılan araştırmaya göre LG V30 + ise %13’lük bir şarj dilimi kaybediyor ve yüzlerce telefon arasından sıyrılıyor.

Xiaomi Redmi Note 4: Batarya özelliği 4100 mAh. 119 Saat batarya ömrüne sahip.

​​​​​En uzun şarjı giden telefonlar

Video testinde hangi telefon başarılı

Xiaomi Redmi Note 4 ve Xiaomi Mi Max 2 yer aldı. Xiaomi Redmi Nota 4 ise video izleme testinde 15 saat dayanma gibi kırılması hayli güç bir skora imza atıyor. Aynı zamanda bütçe dostu olmasıyla da birçok kişinin önceliğini kazanıyor. En uzun şarjı giden telefon​ modellerini video ve oyun test videolarıyla netlik kazandırabilirsiniz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak