Facebook canlı yayında özel sohbet sekmesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Facebook' ta yeni güncelleme. Canlı yayında arkadaşımla özel sohbet edemiyorum sekme açılmıyor ya da canlı yayına arkadaşımı davet edemiyorum sorunu ile karşılaşabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook Live nedir? Live, Facebook’ ta bulunan tüm takipçi ve arkadaşlarınızla canlı video paylaşmanıza olanak sağlayan özelliğin adı.

Facebook, Facebook Live (canlı yayın) için 2 yeni özellik yayınlayacak. Yeni özellikle gerçek zamanlı kullanıcı etkileşimine hazır olun. Yeni güncellemede canlı yayında özel olarak arkadaşlarınızla ayrı bir sohbet sekmesinde iletişime geçebilme ve diğer önemli özellik ise diğer kullanıcılara yayın sırasında davet edilmesine olanak sağlanacak.

Özel sohbet sekmesi: Kısaca canlı yayında bir arkadaşınızla özel sohbet etmek istiyorsanız ayrı bir sekme açarak görüşmeyi canlı yayın sırasında genel sohbetle aynı anda yapabilirsiniz.

Canlı yayında kullanıcı davet edilmesi: Canlı yayında kullanıcıların kendi arkadaşlarını da davet edebilmelerine olanak sağlayan yenilik. Yalnız bu özellik şuan sadece iOS kullanıcıları için geçerli.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook’ ta canlı yayın için yeni güncelleme

Facebook canlı yayında özel sohbet sekmesi

Yeni güncelleme şuan için bazı bölgelerde test amaçlı kullanıma açıldı. Test sonuçlarına göre kısa süre sonra dünya genelinde yayınlanacak yeni güncelleme için bakalım nasıl bir etkileşim olacak. Unutmadan genelde bu tarz özelliklerde bazı kullanıcılarda yayın yapamama ya da özellikleri tam kullanamama sorunu görülebilmekte. Tahmini bazı kullanıcılar özel sohbet sekmesinin açılmadığını ve arkadaşlarını canlı yayına davet edememelerinden şikayet edecekler!

Facebook canlı yayın nasıl yapılır

canlı yayında özel sohbet etme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 11:06

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.