FLM coin nereden alınır hesap açmak şart mı?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Kripto paralardan daha önce işlem yapmamış kişilerin iyi araştırmadan ve uzman desteği almadan işlem açmamalarını öneriyoruz. FLM alımları içinde geçerli.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

FLM Coin, Falmingo platformunun yerel kripto para birimi olarak tanımlanır. DeFi protokolüne ait işlemleri sunmak için birden fazla modüle bağlantı kuran Flamingo’da işlem yapmak ve oy vermek için kullanılabilir. Otomatik piyasa yapıcı swap ile çalışan bu kapsamda staking’de diğer altcoinlere göre daha yüksek kazanç oranı sunan altcoindir. Kripto para borsalarında merkeziyetsiz yatırım işlemlerinde rol alır.

FLM nereden alınır?

En güvenilir olarak kabul gören borsa Binance oluyor. En azında çoğu bunu söylese de sanal para olayı bize göre hala tehlikeli. Çoğu altcoin balon ve ne zaman batlayacağı belli değil. Bunun için sağlam ekip ve projeler dışındakilerden uzak durmak gerekir. En azından illa deneyecekseniz vur kaç en mantıklısıdır.

Diğer işlem yapılacak yerler, Hotbit, BitZ ve bir kaç yer daha bulunuyor. Türkiye’ de yer alanlarda da olabilir. Küresel anlamda büyük şirketlerin öncelik sıralamasında olduğunu vurgulayalım. Bu borsaların bazılarında belli oranda teminat olabiliyor. Satışı ve diğer kripto para birimleriyle takas işlemleri de yine bu yerlerden gerçekleştirilebiliyor.

FLM almak amacıyla kripto para borsası hesabını açmak, duruma göre gerekli doğrulama aşamasını yaparak, sonrasında işlem emrini girmek yeterli oluyor. Bunun için ilgili kriptoyu listesinde yer alan yerlerin araştırılması gerekiyor. Borsaya internetten erişilip hesap açılır. Hesabın aktifleşmesi amacıyla KYC yani kimlik tanımlama işlemi tamamlanır. İlgili hesaba geçerli paranın yatırılmalı ardından ilgili paritesinin yer aldığı sayfadam alım sekmesinden ulaşılmalı. Görüntülenen fiyat üzerinden emir verilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İşlemler sonunda satın alınan paranın miktarı hesabınıza ulaşır. Sanal cüzdanda çevrimiçi coin kilitleme yanı staking üzerinden iyi oranlı bir kazanç elde etmek için FLM Coin kullanılır. Geleneksel bankacılık hizmetinden kredi verilmeyenlere merkeziyetsiz ağlardan borç verilme gibi durumları bulunuyor.

Kripto para alım-satım borsasında işlem açmak için ilgili yerlerin sağlamlığının araştırılması önemli. Tabi tercih edilen paranında arka planının iyi araştırılması gerekiyor. Cüzdanlar arası 7/24 kripto para transferini hızlı ve düşük masraflı yapmak için FLM kullanmak mümkündür.

FLM coin nereden alınır hesap açmak şart mı?

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir